Stenice and Company in het theater

Stenice and Company

Binnenkort in het theater

Over Stenice and Company

Een jaar of 10 geleden is de Stenice opgericht door drie liefhebbers van de band Venice. Kenmerkend is de mooie harmonieuze samenzang ondersteund door prachtig akoestisch gitaarspel. Oorspronkelijk werden alleen nummers van Venice gespeeld maar nu is er Stenice and Company! Een welkome uitbreiding van de band met twee muzikanten om nog meer dynamiek, variatie en nuance te kunnen brengen.

Over Through Westcoast and Country

Stenice and Company neemt je mee op een muzikale reis waar jong en oud samenkomen. De 5-koppige band sleept je mee in een avondvullend programma vol nummers gericht op Westcoast en Country muziek.

Wie kent niet de mooie Close harmony songs van Crosby, Stills, Nash & Young en The Eagles, maar ook nummers van de nieuwe generatie zoals Brandi Carlile, Stevie Ann en The Common Linnets zullen niet ontbreken.

En natuurlijk blijft Stenice haar roots trouw en zitten er diverse nummers van Venice in het programma.

Stenice and Company brengt nummers waar je stil van wordt maar ook nummers waar de energie vanaf spat.

Voorstelling

Through Westcoast and Country

Stenice and Company in het theater

De voorstellingen van Stenice and Company zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Henri Heijink

Speellijst Stenice and Company – Through Westcoast and Country

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie