Over George Visser Productions

Over George Visser Productions

Impresariaat en pionier in theater

Over Ons

George Visser Productions heeft, samen met TriColour Productions, als missie om meer disciplines en inclusiviteit te brengen naar het theater. Naast geliefde disciplines zoals cabaret, muziek en dans zetten wij ons in voor online creators, influencers, literaire artiesten en andere nieuwe vormen van theater. Ongeacht discipline, achtergrond of bekendheid geloven wij in onze artiesten en dat zij hun plekje in het theater kunnen verwerven toe-eigenen met onze hulp. Wil je meer weten over George Visser Productions? Lees dan verder.

Vroeger tot nu

Sinds 1983 is er een hoop veranderd in de theaterwereld, maar George Visser’s impresariaat is altijd een belangrijk onderdeel geweest van ons cultureel landschap. Destijds stond het impresariaat bekend als Theaterwerk. Het bouwde snel een aanzienlijk aanbod op van moderne dans, muziek en cabaret.

In 1985 ontstond er een samenwerking tussen Mojo Concerts en Theaterwerk, het bedrijf Mojo Theater b.v. werd opgericht. Artiesten zoals Freek de Jonge, Golden Earring en vele anderen sloten zich aan bij Mojo Theater voor uitgebreide en succesvolle theatertournees. Deze samenwerking heeft tot 2013 geduurd, waarna George Visser Productions b.v. ontstond zoals we het nu kennen.

De behoefte om ons pionierschap uit te breiden werd steeds groter. In 2007 is TriColour Productions door partners George en Sheela Visser het leven in geblazen. Dit impresariaat biedt nieuw talent een kans om zich te tonen aan een groter theaterpubliek.

Meer dan 40 jaar vertrouwen

Doordat wij meer dan veertig jaar een vertrouwde positie hebben binnen de theaterindustrie, kunnen wij bekende en nieuwe artiesten een (groter) podium bieden. Daarnaast kunnen we de wens van het publiek om meer diversiteit te zien in het theater vervullen.

Wij zijn er trots op dat wij een persoonlijke band hebben met artiesten en theaters. Bij ons staat passie voor de theaterwereld, betrouwbaarheid en een vleugje gezonde trots dan ook hoog in het vaandel. We geloven dat deze waarden voor de meest vruchtvolle samenwerking zorgt.

Samenwerken met George Visser Productions?

Heb je na het lezen van onze Over Ons-pagina het gevoel dat we iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wellicht gaan we een mooie samenwerking tegemoet.

Wie zijn wij? meet the team

George Visser Productions en TriColour Productions bestaat uit een klein maar zeer enthousiast team. Met veel passie wordt week in en week uit gewerkt aan het nieuwste én volgende theaterseizoenen, maar uit wie bestaat het team van George Visser Productions? Ontmoet de mensen achter ons impresariaat. Wie weet zien we elkaar in het theater!

Meet the team: George Visser - George Visser Productions

George Visser directeur

De oprichter en directeur van George Visser Productions leeft zijn eigen hobby. Na ruim vier decennia als impresario te werken krijgt hij vandaag de dag nog steeds geen genoeg van de theaterwereld. En dat blijkt wel, want met zijn wijsheid en passie weet hij het theater te voorzien van de mooiste voorstellingen.

Sheela Visser-Soebhag directie, personeelszaken & productie

Sheela heeft voor veel vernieuwing in de theaterwereld gezorgd. Met TriColour Productions brengt ze meer disciplines en diversiteit aan artiesten naar het theater. Daarnaast produceert Sheela met haar productiebedrijf Twenty8 Productions diverse grootschalige theatervoorstellingen, waaronder Fred & Friends, Kaseko in Concert en Kawina in Concert.

Meet the team: Sheela Visser-Soebhag - George Visser Productions
Meet the team: Marc Lodik - George Visser Productions

Marc Lodik boekingen & commercie

Elk theater en artiest die contact met ons heeft, is wel eens in aanraking gekomen met de vlotte babbel van Marc. Als rechterhand van George is hij verantwoordelijk voor de tourplanning, het scouten van nieuw talent en de commercie van het impresariaat. Samen met George voorziet hij de grotere theaters van een mooi theaterprogramma.

Shikha Kohli boekingen & productiebegeleiding

Wanneer de telefoon gaat, is de kans groot dat deze voor Shikha is. Zij is het aanspreekpunt voor een gedeelte van onze artiesten en kleinere theaters. De artiesten voorziet ze van begeleiding op het gebied van publiciteit, daarmee staat ze in direct contact met theaters. Dit zorgt ook voor een vertrouwde stem bij theaters wanneer voorstellingen worden geboekt.

Meet the team: Shikha Kohli - George Visser Productions
Meet the team: Philip van Vuuren - George Visser Productions

Philip van Vuuren boekingen & productiebegeleiding

Direct na zijn afstuderen is Philip bij ons aan de slag gegaan als boeker en productiebegeleider. Met veel bevlogenheid heeft hij de kneepjes van het vak geleerd. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld als een fijne collega die veel oog heeft voor het team, de artiesten en het theater. Natuurlijk is hij regelmatig in het theater te vinden om zijn artiesten te bewonderen.

Karin Ligeon-Lodik publiciteit & productiebegeleiding

Karin werkt met veel enthousiasme samen met onze artiesten. Zo denkt ze mee met promotieplannen van theaters en artiesten voor de voorstellingen van het huidige seizoen. Verder produceert zij ook samen met haar moeder Sheela de grootschalige producties van Twenty8 Productions.

Meet the team: Karin Lodik Ligeon - George Visser Productions
Meet the team: Anouk Pluijm - George Visser Productions

Anouk Pluijm marketing, publiciteit & productiebegeleiding

Als marketeer verzorgt creatieveling Anouk onder andere de website, social media en persberichten van het impresariaat en begeleidt ze het marketingteam. Ook heeft ze als productiebegeleider contact met artiesten en theaters om zo te helpen met de promotieplannen van de voorstellingen.

Evander Pelhan marketing, publiciteit & productiebegeleiding

De jongste aanwinst van ons team is Evander. Na zijn stage bij ons heeft hij zichzelf ontwikkeld als marketeer van George Visser Productions. Dankzij zijn opleiding op het gebied van media en entertainment is hij de juiste ondersteuning van de marketing- en publiciteitsafdeling en helpt hij waar nodig is.

Meet the team: Evander Pelhan - George Visser Productions
Meet the team: Alexander de Bruijn - George Visser Productions

Alexander Hardam-de Bruijn administratie & financiën

In een team met bevlogen en creatieve collega’s heeft George Visser Productions ook iemand nodig die in de gaten houdt hoe de zaken ervoor staan. Voor ons is deze persoon Alexander. Niet alleen het impresariaat staat hij bij met zijn jarenlange administratieve ervaring, maar veel van onze artiesten kunnen ook terecht bij hem met dit soort zaken.

Henk Stikkelman logistiek

Posters, flyers en brochures. Het zou toch een stuk onduidelijker worden welke voorstellingen er spelen in de theaters zonder Henk. Hij zorgt ervoor dat theaters door heel Nederland voorzien zijn van het nieuwste gedrukte publiciteitsmateriaal van onze artiesten, maar hij zorgt er ook voor dat elk jaar een brochure met het aanbod van ons nieuwste theaterseizoen op de mat valt.

Meet the team: Henk Stikkelman - George Visser Productions

Ook werken bij George Visser Productions?

Ben jij op zoek naar werk of een stageplek in de theaterwereld en denk je dat George Visser Productions een goede match zou zijn? Wij staan open om jou te leren kennen. Stuur een open sollicitatie met jouw cv en motivatiebrief naar info@gvproductions.nl.

Vacatures

Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar.

Stage in de theaterwereld? Neem dan contact met ons op.

Foto: Corina van Manen