Mark van de Veerdonk in het theater

Mark van de Veerdonk

Niet in het theater

Over Mark van de Veerdonk

Mark van de Veerdonk trekt al ruim 30 jaar langs Nederlandse theaters als cabaretier. In de loop van zijn carrière heeft hij al meer dan vijftien voorstellingen gedaan.

In 1987 heeft hij meegedaan met het Cameretten Festival. Hij werd tweede, maar won wel de publieksprijs. Vier jaar later is hij op het Leids Cabaret Festival verkozen tot ultieme winnaar, zowel de jury-, als de publieksprijs waren voor hem.

Naast zijn theatervoorstellingen heeft Mark zich in de loop der jaren gespecialiseerd in optredens op maat voor bedrijven en organisaties. Ook was hij te zien op menig uitmarkt en festival en verzorgde hij optredens voor de Nederlandse gemeenschap in New York, Saoudi Arabië, Dubai, Luxemburg, Peking en Shanghai.

In zijn vrije uren is Van de Veerdonk knuffelboer in het buurtschap Slabroek (47 inwoners en 690 schapen).

In 2022 heeft hij aangekondigd dat hij zijn carrière als cabaretier neerlegt en gaat genieten van zijn pensioen. Met zijn laatste voorstelling PODIUMBEEST ONTSNAPT heeft hij nog een laatste keer gespeeld in alle zalen waar hij in zijn hele carrière heeft gespeeld. Hij mocht afsluiten op heilige grond.

Mark van de Veerdonk in het theater

De voorstellingen van Mark van de Veerdonk zijn niet meer via ons te boeken. Mark van de Veerdonk geniet van zijn welverdiende pension na 33 prachtige voorstellingen. Wil je wel graag een cabaretier boeken? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Voorstelling

PODIUMBEEST ONTSNAPT!

Eerdere programma’s:

  • Geen Viking

Foto: Hans van Doorn

De allerlaatste voorstelling van Mark van de Veerdonk | PODIUMBEEST ONTSNAPT!

Speellijst Mark van de Veerdonk – PODIUMBEEST ONTSNAPT!

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie