Kern Koppen in het theater

Kern Koppen

Binnenkort in het theater

Over Kern Koppen

Gouden Krekel winnaar Guus van der Steen en zijn gezelschap KERN KOPPEN zijn terug met een nieuw stuk: KAMIKAZE COPILOOT. Met een Van Dale, Spoken Award en enkele BUMA Awards op zak heeft Guus zijn strepen als tekstdichter al ruimschoots verdiend. Tijdens de nieuwe voorstelling stort hij zich op het gelaagde landschap van onze tijdsgeest. De filosofieën rollen rijmend van de tong terwijl hij ons meeneemt in zijn diepteonderzoek. Hoe gaat het met de mens? Wat sluimert er onderhuids? Valt er nog wat te dromen? De juiste vragen zijn minstens zo belangrijk als de antwoorden.

Over KAMIKAZE COPILOOT

Met een Van Dale Spoken award en enkele BUMA awards op zak heeft Guus zijn strepen als tekstdichter al ruimschoots verdiend. Tijdens de nieuwe voorstelling stort hij zich op het gelaagde landschap van onze tijdsgeest. De filosofieën rollen rijmend van de tong terwijl hij ons meeneemt in zijn diepteonderzoek. Hoe gaat het met de mens? Wat sluimert er onderhuids? Valt er nog wat te dromen? De juiste vragen zijn minstens zo belangrijk als de antwoorden.

Stoffige beats met vervormde samples van Paya Arsenovic en Frank van der Steen zijn zo eigenzinnig als de spottende humor van Guus – de show geeft spoken word een nieuwe dimensie en etaleert een geheel eigen combinatie van poëtisch verpakte anekdotes, schurende raps en dichtende analyses. Het spektakel wordt gecomplimenteerd door de visuele uitingen van gerenomeerd kunstenaar Jamel Armand, die los is gegaan op het decor en de kostuums.

Fasten your seatbelts. Of… waarom zou je?

Kern Koppen in het theater

De voorstellingen van Kern Koppen zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Kern Koppen

Voorstelling

KAMIKAZE COPILOOT

Socials

Speellijst Kern Koppen – KAMIKAZE COPILOOT

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie