Gielzzz in het theater

Gielzzz

Dit seizoen in het theater

Over Gielzzz

Gielzzz is geboren als een ware sensatie op het internet. Intussen heeft hij zijn weg gevonden naar het podium als comedian. Met zijn unieke talent als rasechte storyteller en stand-up comedian pur sang, weet hij het publiek keer op keer te betoveren. Hij staat bekend als de “underground king of comedy” vanwege zijn rauwe en ongepolijste stijl. Hij heeft een trouwe fanbase opgebouwd onder liefhebbers van comedy die houden van een beetje rebellie en een alternatieve benadering van humor. Zijn optredens brengen een frisse wind in de comedy wereld en laten zien dat Gielzzz durft af te wijken van de gebaande paden.

Met zijn authentieke stijl en scherpe humor trekt Gielzzz voornamelijk het urban publiek naar de theaters. Hij is niet bang om de waarheid te spreken en neemt nooit een blad voor de mond. Zijn optredens zijn een feest van herkenning, gevuld met hilarische anekdotes en spitsvondige observaties over het leven, relaties en de dagelijkse strubbelingen.

Gielzzz is een meester in het opbouwen van een connectie met zijn publiek, waarbij hij hen meeneemt op een onvergetelijke reis vol lachen, reflectie en emotionele resonantie. Zijn levendige vertelstijl en magnetische persoonlijkheid zorgen ervoor dat elk optreden van Gielzzz een unieke ervaring is.

Met zijn succes op het internet als springplank, heeft hij bewezen dat hij niet alleen een digitale sensatie is, maar ook een podiumkunstenaar van formaat. Zijn shows zijn een must-see voor comedy-liefhebbers die houden van oprechte en ongefilterde humor. Hij laat zien dat hij de kunst van het verhalen vertellen beheerst en hij blijft het publiek keer op keer verrassen met zijn bruisende energie en ongeëvenaarde talent.

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van Gielzzz, de underground king of comedy, waar de lachspieren worden getraind en niets onbesproken blijft. Hij is een ware kracht in de comedy wereld en zijn optredens zullen je gegarandeerd vermaken, inspireren en laten lachen tot je niet meer kunt.

Voorstelling

No Nonsense

Over No Nonsense

No Nonsense is de ultieme comedyshow waarin hij zijn ongefilterde en directe stijl naar voren brengt. Als de underground king of comedy neemt Gielzzz geen blad voor de mond en laat hij alle nonsens achterwege.

Gielzzz groeide op in een Surinaams huishouden met 4 vrouwen, en heeft nu zelf 3 dochters en alles sinds zijn jeugd is alles veranderd. De maatschappij is veranderd, normen en waarden zijn veranderd en niks in het leven staat meer vast. Kleur, Gender en afkomst alles ligt tegenwoordig onder een vergrootglas. Zelfs lachen is tegenwoordig een ding geworden. De samenleving is gevoelig geworden en het is tijd om het erover te hebben.

In deze show dompelt hij het publiek onder in een wereld van onvervalste humor, waarbij hij de alledaagse situaties, relaties en culturele verschillen op hilarische wijze belicht.

Met zijn scherpe observaties en zijn unieke storytelling vermogen weet hij het publiek te verrassen, te laten lachen en te inspireren.

No Nonsense biedt een avond vol bruisende energie, rauwe humor en onvergetelijke verhalen. Gielzzz daagt het publiek uit om alle verwachtingen los te laten en zich volledig over te geven aan de lach. Bereid je voor op een explosieve comedy-ervaring waarbij nonsens wordt vervangen door pure comedy-goud. Laat je meevoeren door Gielzzz’s compromisloze stijl en maak je klaar om te lachen, te denken en te genieten van een comedyshow die je nog lang zal bijblijven. No Nonsense is een must-see voor comedy-liefhebbers die houden van een verfrissende en ongecensureerde kijk op het leven.

Gielzzz in het theater

De voorstellingen van Gielzzz zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Gielzzz

Speellijst Gielzzz – No Nonsense

Juni 2024
  20:30 vr. 28 juni ROC Friese Poort Drachten 0512-335050
September 2024
  20:30 za. 14 september Kantine Walhalla Rotterdam 010- 2152134
November 2024
T 20:30 do. 14 november Werftheater Utrecht 030-2315440
  20:30 za. 16 november Theater PePijn Den Haag 070-3610540
P 20:00 za. 23 november Bijlmer Parktheater Amsterdam 020-3113930
Januari 2025
  20:30 vr. 24 januari 't Pand Gorinchem 0183-638044
  20:30 za. 25 januari Kleine Walhalla Rotterdam 010- 2152134
Februari 2025
  20:00 vr. 07 februari Theater Bellevue Amsterdam 020-5305301
  20:00 za. 08 februari Theater Bellevue Amsterdam 020-5305301
Maart 2025
  20:30 za. 01 maart Schouwburg De Lawei Drachten 0512-335050