Celine Cairo in het theater

Celine Cairo

Dit seizoen in het theater

Over Celine Cairo

De in hartje Amsterdam geboren singer/songwriter Celine Cairo maakt weelderige popliedjes waarin elektronica, akoestische instrumenten en verhalende teksten elkaar afwisselen. De liefde, de natuur en onze relatie met onszelf lopen als een rode draad door haar repertoire, waarmee ze vele harten raakte en al een enthousiaste fanschare opbouwde.

Ze bracht twee studio albums en drie EP’s uit, waarvoor ze samenwerkte met internationale producers als Fin Greenall (Fink), Tim Bran (London Grammar, Birdy) en Bill Lefler (Ingrid Michaelson, Joshua Radin). Haar veelal in de UK en de US opgenomen muziek werd in diverse Amerikaanse series gebruikt en is op Spotify al bijna 30 miljoen keer beluisterd. Ze schitterde meermaals in het Concertgebouw (NRC: “Een oase van schoonheid) maar speelde met haar stevige band evengoed in popzalen als Paradiso en TivoliVredenburg.

Haar op haar eigen label Ivy Records uitgebrachte liedjes zijn te horen in diverse Amerikaanse series en werden ruim 28 miljoen keer gestreamed. Celine werkt momenteel aan een nieuw album.

Over Celine Cairo in Concert

Voorstelling

Celine Cairo in Concert

Weelderige popliedjes in een mix van elektronica en akoestische instrumenten, teksten over onze relatie met de natuur, de liefde, vrijheid en mentaal welzijn, haar stem als rode draad door haar repertoire – Celine Cairo is niet in hokjes te vangen maar raakt haar publiek recht in het hart sinds ze op 16-jarige leeftijd begon op te treden.

Ze debuteerde in 2013 met een door Fink geproduceerde EP, schreef en nam haar debuutalbum op in Los Angeles en maakte haar laatste album Overflow tussen Amsterdam en Londen met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy), Benjamin Rheinlander en haar vaste band.

Celine Cairo in het theater

De voorstellingen van Celine Cairo zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Marie Broeckman

Speellijst Celine Cairo – Celine Cairo in Concert

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie