Op de stip in het theater

Op de stip

Dit seizoen niet in het theater

Over Op de stip

Theatervoorstelling Op de stip maakt voor ieder theater een voetbalvoorstelling die past, met de juiste gasten en de juiste onderwerpen. Elke voorstelling moet anders zijn, zoals ook iedere wedstrijd anders is. Deze voorstelling zorgt ervoor dat de voetballiefhebber met een grote grijns de zaal verlaat, want het is wel de belangrijkste bijzaak van het leven; voetbal!

Het idee ontstond in de periode na het uitkomen van het eerste boek van Wim Kieft, waarin hij openhartig vertelt over zijn leven na het voetbal. Eddy van der Ley, journalist en ervaren interviewer, vond dat dit verhaal ook in theaters vertelt moest worden. Aldus, is het idee uitgewerkt tot een theatervoorstelling.

Wim Kieft heeft zijn verhaal inmiddels in veel Nederlandse theaters vertelt. Na de tour met Kieft is Eddy van der Ley met verschillende oud-voetballers en trainers langs de theaters getrokken. Daarnaast hebben verschillende theaters de productie WK’74 mogen herbeleven met als gasten Willem van Hangem, Johnny Rep en Wim Rijsbergen. Legendarische beeldmateriaal maken de voorstellingen compleet en het publiek krijgt bij alle voorstellingen uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen aan hun idolen van weleer.

Kortom, een voorstelling van Op de stip is een niet te missen kans voor een mooie voetbalavond in theater.

Voorstelling

Eerdere programma’s:

  • Op de stip

Op de stip in het theater

De voorstellingen van Op de Stip zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Beng Producties & Projecten

Speellijst Beng Producties & Projecten

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie