Op de stip in het theater

Op de stip

Dit seizoen in het theater

Biografie Op de stip

Op de stip maakt voor ieder theater een voetbalvoorstelling die past, met de juiste gasten en de juiste onderwerpen. Elke voorstelling moet anders zijn, zoals ook iedere wedstrijd anders is. Deze voorstelling zorgt ervoor dat de voetballiefhebber met een grote grijns de zaal verlaat, want het is wel de belangrijkste bijzaak van het leven; voetbal!

Het idee ontstond in de periode na het uitkomen van het eerste boek van Wim Kieft, waarin hij openhartig vertelt over zijn leven na het voetbal. Eddy van der Ley, journalist en ervaren interviewer, vond dat dit verhaal ook in theaters vertelt moest worden. Aldus, is het idee uitgewerkt tot een theatervoorstelling.

Wim Kieft heeft zijn verhaal inmiddels in veel Nederlandse theaters vertelt. Na de tour met Kieft is Eddy van der Ley met verschillende oud-voetballers en trainers langs de theaters getrokken. Daarnaast hebben verschillende theaters de productie WK’74 mogen herbeleven met als gasten Willem van Hangem, Johnny Rep en Wim Rijsbergen. Legendarische beeldmateriaal maken de voorstellingen compleet en het publiek krijgt bij alle voorstellingen uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen aan hun idolen van weleer.

Kortom, een voorstelling van Op de stip is een niet te missen kans voor een mooie voetbalavond in theater.

Over Op de stip

De voorstelling van op de Stip is hét programma in theater over voetbal. De voetbalpraattafel in uw theater is gevuld met bekende oud-voetballers, trainers of analisten en altijd is het hoofdonderwerp van gesprek; voetbal. Spraakmakende interviews, het laatste voetbalnieuws, bijzondere verhalen, nostalgie, prachtige beeldfragmenten en natuurlijk humor!

Eddy van der Ley is de interviewer bij Op de stip. Hij is journalist en auteur van boeken over o.a. Bas Nijhuis, Michel Boerebach en Gertjan Verbeek.

Het voetbalprogramma werkt met een groep vaste tafelgasten. Wellicht wordt er teruggeblikt op het kampioensjaar van de plaatselijke B.V.O., of zoomen we in op het jubileumjaar of die unieke prestatie van de lokale voetbalclub, maar het onderwerp kan ook verbonden worden aan een EK of WK uit het verleden. Er zijn genoeg kansen en mogelijkheden. Naast de vaste tafelgast schuiven er een of twee oud-voetballers aan die verbonden zijn met het thema van de voorstelling.

Groep vaste tafelgasten: Wim Kieft, Wim van Hanegem, Ronald de Boer, Ibrahim Afallay, Arnold Bruggink, Jan van Halst, Youri Mulder, Hans Kraay jr. en Ronald Waterreus.

Voorstelling

Op de stip

Op de stip in het theater

Op de stip speelt dit seizoen in het theater, de voorstellingen zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Beng Producties & Projecten

Speellijst Beng Producties & Projecten – Op de stip

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie