Sederginne in het theater

Sederginne

Dit seizoen niet in het theater

Over Sederginne

Sederginne begon met drag toen ze 15 jaar oud was. Ze verwierf internationale bekendheid toen ze in 2020 deel uitmaakte van de cast van het eerste seizoen van Drag Race Holland. Sindsdien nam de carrière van Sederginne een vlucht en was ze een van de fan favourites tijdens de show.

Tegenwoordig presenteert ze verschillende tv-shows zoals de Nederlandse versie van de Netflix-show I Like To Watch en haar eigen show Review Met Sederginne, waarin ze alle afleveringen van Drag Race Holland seizoen 2 bespreekt met bekende Nederlanders. Naast schitteren op het scherm houdt deze comedy queen ook van optreden op het podium voor een live publiek, waar ze alle bijzondere, rare en eigenaardige dingen die haar in het leven overkomen uitvergroot en in nummers verwerkt. Internationaal betreedt Sederginne regelmatig podia in Amerika en het Verenigd Koninkrijk.

Over van Wc-Madame tot diva

We worden tegenwoordig om de oren geslagen met LGBT en andere letters uit het alfabet; we worden ingedeeld in binaire en non-binaire groepen en we worden aangemaand om ‘woke’ te zijn. Maar wat als dit allemaal een ver-van-je-bed-show is en je misschien wel woke wil zijn maar niet weet hoe?

In haar show Van Wc-Madame tot diva blikt Sederginne terug op hoe het ooit begon en wat haar op de weg naar de top gevormd heeft. Ze vertelt over de perikelen die ze heeft meegemaakt die van haar de diva hebben gemaakt die ze vandaag de dag is. Zo komt tijdens de show aan bod hoe ze ooit begonnen is als de bekendste én beruchtste toiletjuffrouw van Antwerpen en heeft ze het over de tijd dat ze werkte bij een uitvaartcentrum.

Volg Sederginne op haar weg naar de top aan de hand van eerlijke verhalen, grappige sketches en wervelende lip-sync optredens en kom erachter of haar bekendheid en succes haar daadwerkelijk gelukkig maken.

Voorstelling

Van Wc-Madame tot diva

Sederginne in het theater

De voorstellingen van Sederginne zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Sederginne

Drag queen Sederginne komt naar Nederland | Van WC-madame tot diva

Speellijst Sederginne – Van Wc-Madame naar diva

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie