René Mioch in het theater

René Mioch

Dit seizoen in het theater

Over René Mioch

Al meer dan 35 jaar is Rene Mioch Mr. Film en Een ster onder de sterren. René Mioch begon op zijn 15e beroemdheden te interviewen voor een Amsterdamse ziekenomroep. Op zijn twintigste ging hij voor het eerst naar het filmfestival van Cannes en sprak daar voor de radio met filmsterren als Jack Nicholson, Mel Gibson en Nastassja Kinski. Als freelance radiopresentator werkte hij jaren bij KRO, NCRV en Veronica. In 1985 begon hij met het televisieprogramma Veronica Film, later Veronica Film en Video en Films en Sterren.

Mioch is de bedenker en initiatiefnemer van de Rembrandt Award, de enige Nederlandse publieksprijs voor film. In 2013 won hij met zijn toenmalige zakenpartners een Emmy Award voor The Entertainment Experience, een user-generated concept. Mioch benaderde Paul Verhoeven die als onderdeel van dit baanbrekende concept de film Steekspel regisseerde.

René Mioch is als filmdeskundige een graag geziene gast in programma’s als Beau, Jinek, Op1, Hlf8 en Shownieuws.

Over Films & Sterren in het theater

Al meer dan 35 jaar is René Mr. Film en Een ster onder de sterren.

Aan de hand van persoonlijke anekdotes geeft hij een uniek kijkje in de wereld van Glitter & Glamour. Tijdens de voorstelling toont hij bijzondere fragmenten van gesprekken met bijvoorbeeld Bette Davis, Steven Spielberg, Julia Roberts, George Clooney, Meryl Streep, Kristen Stewart, Scarlett Johansson, Johnny Depp, Brad Pitt, Will Smith en vele anderen.

René is heel open ten aanzien van zijn verhouding tot de sterren en gaat met liefde en passie in op vragen uit het publiek en neemt daarbij geen blad voor de mond.

Een avond met René staat garant voor entertainment en humor. Een ding is duidelijk: Na deze avond zal Hollywood, met al haar sterren, geen geheimen meer voor u hebben!

Voorstelling

Films & Sterren LIVE in het theater

René Mioch in het theater

De voorstellingen van René Mioch zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Sanne Zoe Prins

René Mioch over zijn eerste ontmoeting met Julia Robberts | Films & sterren LIVE in het theater

Speellijst René Mioch – Films & Sterren in het theater

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie