Recensie René Mioch

Recensie

Na een avond met René Mioch heeft Hollywood geen geheimen meer

Hollywood mag dan wel gevuld zijn met de grootste sterren, maar wij hebben hier in Nederland ook onze eigen ster, namelijk René Mioch! Mr. Film heeft na bijna 40 jaar in de filmindustrie meer dan genoeg ervaring opgedaan om zelf in het spotlicht te staan. Tijdens zijn voorstelling neemt hij je mee op de rode loper en zo in de wereld van showbizz. Dat wilden wij natuurlijk ook eens meemaken. Onze ervaring schrijven we in deze recensie over René Mioch’s Films & Sterren in het theater.

René Mioch brengt Hollywood dichtbij

Naast zijn avonturen in de filmwereld, brengt hij nu ook zijn kennis naar het theater. Met behulp van een groot scherm voor krijgen wij een kijkje in Hollywood, het is net een bioscoopervaring en theater in een. René Mioch toont bijzondere fragmenten van zijn gesprekken met de grootste sterren, van Julia Roberts tot Hugh Grant tot Steven Spielberg en nog veel meer andere sterren. Deze fragmenten worden ondersteund door de ervaringen die René Mioch met zich meebrengt, iets wat hij op een charmante manier weet te vertellen.

Hij weet dit te combineren met leuke interactie met het publiek, van vragen tot een quiz. Het mooie is dat deze vragen constant veranderen, dat geldt overigens ook voor de fragmenten die hij laat zien. Actueler bestaat niet!

De ster onder sterren

René heeft dan wel talloze sterren gesproken in de afgelopen decennia, maar ondertussen heeft hij zich ook ontwikkeld tot een ster tussen de sterren. Inmiddels heeft René zo’n goede band en reputatie ontwikkeld met de meeste sterren tot het punt dat ze hem helemaal gedag komen zeggen op de rode loper.

De sterren weten van hem dat hij niet uit is op roddels en drama, waardoor hij een vertrouwensband heeft gecreëerd met Hollywoods grootsten. Wij vinden dat dit de charme van zijn voorstelling naar een hoger standje tilt. Er zijn namelijk maar weinig mensen die kunnen zeggen dat zijn kinderen met de kinderen van Brad Pitt hebben gespeeld zonder arrogant te klinken, René Mioch is daar een van. Hij biedt het publiek zo een uniek perspectief in de industrie en de mensen daarin.

Passie voor film

Na al die jaren is Mr. Film net zo gepassioneerd als aan het begin van zijn carrière en heeft zeker nog geen plannen om te stoppen. Wij zijn benieuwd naar al zijn kennis over film en de industrie, andere ervaringen en verhaaltjes te horen die hij nog heeft en zullen komen in de toekomst.

Films & Sterren LIVE in het theater?

Ben je een programmeur van een theater en heb je na het lezen van dit artikel vragen over René Mioch’s voorstelling? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Foto: PR René Mioch