Silvester Zwaneveld in het theater

Silvester Zwaneveld

Dit seizoen niet in het theater

Over Silvester Zwaneveld

Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en produceert/regisseert hij tal van andere theatermakers met zijn bedrijf Line-Up Theater.

Naast de planken is Silvester eigenaar van de animatiestudio Silly Productions en sleepte vele internationale prijzen in de wacht. Hij ontwikkelt Apps waaronder de interactieve App voor de show In De Lift – Hij is de eerste cabaretier die met een App de theaters in is gegaan – maar ook het interactieve leesboek, Plaza Patatta, waarmee Silly-Productions genomineerd werden als beste Nederlandse innovatie in 2013. Ook illustreert Silvester de boekenserie Plaza Pattate en schreef hij een eigen prentenboek, een roman en het boek: Zo maak je een cabaretprogramma met begeleidende podcast. Zwaneveld heeft een relatie met schrijfster en KRO Kindertijd-presentatrice Nanda Roep, met wie hij twee kinderen heeft.

Silvester is inmiddels een begrip in theaterland. Hij werkte aan grote shows en regisseerde menig collega cabaretier, maar zelf heeft hij ook nog meer dan genoeg te vertellen. Vanuit zijn zeer persoonlijke verhalen komt Silvester altijd tot een voorstelling die nog dagenlang nagloeit. Hard, ontwapenend, gedreven, herkenbaar, bevlogen en oer-grappig.

Voorstelling

Eerdere programma’s:

  • Lichtgeraakt!
  • Zwijgrecht

Silvester Zwaneveld in het theater

De voorstellingen van Silvester Zwaneveld zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Henry Faber

Speellijst Silvester Zwaneveld

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie