Silvester Zwaneveld in het theater

Silvester Zwaneveld

Dit seizoen in het theater

Biografie Silvester Zwaneveld

Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en produceert/regisseert hij tal van andere theatermakers met zijn bedrijf Line-Up Theater.

Naast de planken is Silvester eigenaar van de animatiestudio Silly Productions en sleepte vele internationale prijzen in de wacht. Hij ontwikkelt Apps waaronder de interactieve App voor de show In De Lift – Hij is de eerste cabaretier die met een App de theaters in is gegaan – maar ook het interactieve leesboek, Plaza Patatta, waarmee Silly-Productions genomineerd werden als beste Nederlandse innovatie in 2013. Ook illustreert Silvester de boekenserie Plaza Pattate en schreef hij een eigen prentenboek, een roman en het boek: Zo maak je een cabaretprogramma met begeleidende podcast. Zwaneveld heeft een relatie met schrijfster en KRO Kindertijd-presentatrice Nanda Roep, met wie hij twee kinderen heeft.

Silvester is inmiddels een begrip in theaterland. Hij werkte aan grote shows en regisseerde menig collega cabaretier, maar zelf heeft hij ook nog meer dan genoeg te vertellen. Vanuit zijn zeer persoonlijke verhalen komt Silvester altijd tot een voorstelling die nog dagenlang nagloeit. Hard, ontwapenend, gedreven, herkenbaar, bevlogen en oer-grappig.

Over Zwijgrecht

Silvester is er inmiddels achter dat Je bek houden soms de allerbeste beste strategie is, maar laat dat nou net het talent zijn dat deze cabaretier volledig mist. Dus de enige manier om dat duidelijk te maken is door zijn mond open te trekken.

Een indringende voorstelling met een ongezonde dosis humor. Wees erbij of wees een vierkantje.

Voorstelling

Zwijgrecht

Eerdere programma’s:

  • Lichtgeraakt!

Silvester Zwaneveld in het theater?

Silvester Zwaneveld speelt dit seizoen in het theater, de voorstellingen zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Henry Faber

Speellijst Silvester Zwaneveld – Zwijgrecht

Maart 2023
vrijdag 24 maart - 20:30 De Toegift Den Hoorn (Texel) 0222-319633
vrijdag 31 maart - 20:15 Theater de Winsinghof Roden 050-5014020