Murth Mossel in het theater

Murth Mossel

Dit seizoen niet in het theater

Over Murth Mossel

Murth Mossel is geboren in Amsterdam op 6 februari 1970. Hij is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor onder andere TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat. Inmiddels heeft hij twaalf theatertours op zijn naam staan. Onlangs stond hij met Caribbean Combo 2 keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy.

Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor onder andere reclames, films en tekenfilms. Als lid van de groep Flinke Namen was Murth en van de meest gerespecteerde namen in de hiphopscene. Tot de dag van vandaag wachten mensen nog steeds op een album van hem.

Murth z’n talent is tijdloos, hij weet met zijn veelzijdigheid jong en oud te inspireren.

Murth Mossel in het theater

De voorstellingen van Murth Mossel zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Huis van Asporaat

Voorstelling

Eerdere programma’s:

  • Zilver met ’n beetje goud

Speellijst Murth Mossel

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie