Kawina in Concert in het theater

Kawina in Concert

Dit seizoen niet in het theater

Over Kawina in Concert

Kawina is al jarenlang één van de meest populaire amusements- en dansmuziek. In de jaren ‘90 genoot deze stroming vooral door de groepen Sukru Sani en Ai Sa Si een ongekende populariteit tot ver buiten de grenzen van Suriname.

Kawina in Concert is een uniek theaterconcert, voor het eerst in deze samenstelling, zal het publiek deze piekperiode herleven maar zal tegelijkertijd ook de vele jongeren zeker een prikkel geven dit deel van het Surinaams cultureel erfgoed (opnieuw) te beleven en te blijven koesteren.

Kortom een concert dat oude en jonge harten zal doen juichen!

Over Kawina in Concert

De kawina muziek is de typisch Afro-Surinaamse volksmuziek. De diverse drums zoals de skratjie, de timbal,de hari en de koti zijn de toonaangevende percussie instrumenten die samen met de kwa bangi, de sek`seki en een sterk zangkoor de kawina een krachtig en harmonieus geheel geven. De zang is voornamelijk in een roep-en-antwoordpatroon.

Belangrijke vertegenwoordigers van deze muziekstroming zullen gezamenlijk het theaterpodium delen. Ze worden begeleid door een 16-koppige liveband.

De presentator is niemand minder dan de welbekende Clifton Braam. Kortom een concert dat oude en jonge harten zal doen juichen!

Voorstelling

Kawina in Concert

Socials

Kawina in Concert in het theater

De voorstellingen van Kawina in Concert zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Twenty8 Productions

Speellijst Kawina in Concert – Kawina in Concert

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie