Fred van Leer in het theater

Fred van Leer

Dit seizoen niet in het theater

Over Fred van Leer

De stylist en presentator is vanaf zijn vijfentwintigste actief in de mode en een ondernemer pur sang. Fred is jarenlang coach bij Hollands Next Top Model en heeft eigen tv-programma’s zoals Say yes to the dress Benelux en Alles uit de kast (TLC) en RuPauls dragrace (Videoland). En maakt hij met Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff de Beautycamper (RTL4). 

In 2018 komt zijn boek uit Leer van Fred en haalt meteen de nummer 1 in de bestsellerlijst. In oktober in het zelfde jaar gaat Fred in premiere met zijn allereerste theatershow.  Die is meteen uitverkocht. Een reprise was dan ook een logisch gevolg. In totaal heeft hij 150 uitverkocht voorstellingen gespeeld van Leer van Fred Live! De voorstelling is te zien op Videoland. 

In 2019 op zijn verjaardag, 18 september, maakt hij bekend om Ahoy in te gaan met zijn show Fred & Friends 2020. Wegens Corona is het drie keer verplaatst. In juni 2022 is het dan zover. Twee dagen lang staat hij in Ahoy met zijn Friends. Het dak gaat eraf en het vervolg is een logische bijkomstigheid.

Fred van Leer in het theater

De voorstellingen van Fred van Leer zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Salih Kilic

Voorstelling

Eerdere programma’s:

  • Leer van Fred LIVE