Mo Bicep in het theater

Mo Bicep

Binnenkort in het theater

Over Mo Bicep

Mohamed Lemhadi is een Nederlandse influencer en ondernemer. Lemhadi is beter bekend onder het pseudoniem Mo Bicep, waarin hij verwijst naar zijn getrainde biceps.

Mo Bicep is uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse fitness influencers met al meer dan 1.000.000 volgers op Instagram. Met zijn bereik wil Mo Bicep mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doet hij niet alleen online, maar ook begint Mo Bicep zijn carrière in het theater.

Over The Mo Flow Show

Tijdens The Mo Flow show deelt Mo Bicep op interactieve wijze zijn inzichten in hoe je het maximale uit het leven haalt. Met 1.000.000 volgers, een internationaal bedrijf met een miljoenen omzet en werk ethiek die indrukwekkend is werkt Mo zich een slag in de rondte. Zijn belangrijkste droom: miljoenen mensen inspireren… Zijn volgende stap in de realisatie van deze droom? Een eigen theatershow!

Mo Bicep in het theater

De voorstellingen van Mo Bicep zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Mo Bicep

Voorstelling

The Mo Flow Show

Speellijst Mo Bicep – The Mo Flow Show

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie