Peter Lusse is Eddie voor het leven!

Recensie

Peter Lusse is Eddie voor het leven!

Niet alleen heeft Peter Lusse vrienden voor het leven, hij heeft ook een reputatie voor het leven, namelijk die van ‘’Eddeped’’. Met zijn nieuwe voorstelling ‘’Eddie voor het Leven’’ laat de veelzijdige Peter zien dat hij na 30 jaar nog steeds het publiek kan vermaken, inspireren en natuurlijk aan het lachen te maken. Peter is terug en is nog nooit eerder zo gewoon zichzelf geweest. Maar wat kan je verwachten van zijn voorstelling Eddie voor het Leven?

Peter vs. Eddie

Na het grote succes van de tv-serie Vrienden voor het Leven, werd Peter gelanceerd tot een beroemdheid. Tot vandaag de dag wordt Peter nog steeds herkend als Eddie, ondanks alle andere voorstellingen, musicals, series en zo veel andere dingen die op zijn pad zijn gekomen. Eddie is onafscheidelijk een deel van Peter’s identiteit geworden, dat is de kern van de voorstelling. Van anekdotes over de gekke reis van de auditie voor Eddie tot hoe Peter terecht is gekomen in het theater.

Ook krijgen we een kijkje in Peter’s leven en zien we hoe Eddie daar een rol in heeft gespeelt en de impact daarvan, de positieve als zowel de negatieve kanten. Peter heeft bijvoorbeeld 15 jaar lang last gehad van een gezondheid die uit balans was, waardoor hij niet kon werken en veel zorgen had. De draad oppakken was daarom nog wel moeilijk voor hem, maar hij heeft het overwonnen en is terug, beter dan ooit.

Man van veel talenten

Naast het zijn van een acteur en cabaretier heeft Peter nog meer talenten, die allemaal terug komen in zijn show. Een van die talenten die in de voorstelling terugkomt is zijn zangtalent, vooral met een klassieke twist eraan, met een hint van opera. Peter laat zijn bereik en veelzijdige stem horen en dat is indrukwekkend. De liedjes zijn op een dusdanige manier verwerkt dat ze bijdragen aan het verhaal dat hij aan het vertellen is. Peter zingt live de sterren van de hemel en jij als bezoeker mag natuurlijk ook gezellig meezingen.

Daarnaast leert Peter het publiek over hoe zo’n comedyserie in elkaar zit en alle technieken die daarbij komen kijken. Je leert niet alleen, je mag het ook nog eens met Peter op het podium uitproberen! Hier bewijst hij zijn talenten als een storyteller en komediant.

Publiek voor het leven

Ondanks Peter’s relatie met Eddie, is het wel duidelijk dat het publiek na al die jaren nog steeds een sterke band heeft met Eddeped. Van de staande ovatie aan het einde van de voorstelling tot het publiek die aan het trappelen was om met Peter op het podium te staan tot het gezellig een foto maken en drankje doen met Peter. Het was net alsof het publiek al jaren bevriend was met Peter en dat komt mede door Eddie en zo heeft het publiek een band met Peter voor het leven.

Peter Lusse is terug

Ondanks alle voor- en tegenspoed, staat de cabaretier weer klaar om ertegenaan te gaan! Na al zijn ervaringen is 1 ding wel zeker: Peter Lusse is Eddie voor het leven!

Bekijk de speellijst van Peter Lusse voor speeldata en theaters. Let op: kaartjes zijn te koop bij de desbetreffende theaters.

Eddie voor het Leven in het theater?

Ben je een programmeur van een theater en heb je na het lezen van dit artikel vragen over Peter Lusse’s voorstelling? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Foto: PR Peter Lusse