Wiskunde Examentraining

Wiskunde examentraining in het theater

De populairste wiskundeleraar van Nederland gaat het theater in

Alle scholieren en docenten van middelbare scholen hebben ongetwijfeld wel eens gehoord van Menno Lagerwey, ondertussen is hij misschien wel de bekendste wiskundeleraar van Nederland. De uitlegfilmpjes op zijn YouTube-kanaal Math with Menno zijn al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken en nu komt hij naar het theater om wiskunde examentrainingen te geven.

Na succesvolle voorstellingen in Theater Orpheus te Apeldoorn gaat Menno dit jaar wiskunde examentrainingen geven in theaters door heel Nederland:

  • “Dit jaar geef ik examentraining in het theater! Tijdens zo’n training bespreek ik in 1,5 uur de moeilijkste en belangrijkste onderdelen van het examen. Verder gaan we samen oefenen met examenopgaven en natuurlijk kun jij al jouw vragen persoonlijk aan mij stellen. Kortom: deze examentraining gaat je echt helpen om een goed cijfer te halen en die wil je dus niet missen!”Menno Lagerwey

Tijdens zo’n training bespreekt Menno in 1,5 uur de belangrijkste en ingewikkeldste onderdelen van het examenprogramma. Verder wordt er geoefend met veel voorkomende opgaven en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Na de training weten leerlingen wat ze op het examen kunnen verwachten en hoe ze lastige opgaven kunnen oplossen.

Laat het examen maar komen!

Meer over Math with Menno in de pers

De filmpjes van Menno Lagerwey zorgen overigens voor heel veel commotie – niet alleen bij de scholieren, maar ook heeft de landelijke media inmiddels het nieuws van Math with Menno opgepikt. Zo schreef NH Nieuws schreef bijvoorbeeld het volgende over hem:

  • Menno is een BN’er onder scholieren. De examentijd is voor hem ook een tijd van toeren. Langs de theaters, als een artiest. In verschillende steden staat hij op het podium met een eindexamentraining. Voor veel tieners de kans om hun laatste prangende wiskundevragen te stellen. Of om een selfie met Menno te maken.

Daarnaast heeft RTL Nieuws een item over het feit dat deze docent wiskunde volle zalen trekt met zijn examentrainingen in het theater, zoals hij zelf ook zegt in het filmpje: “Volgens mij is dit de eerste keer dat er wordt geklapt voor een wiskunde docent.”

Ook het AD heeft lucht gekregen van de populariteit van Menno Lagerwey: “Wat een held”.

Als laatste was hij te gast bij Op1, waar overigens ook middelbare scholieren en een volwassene die het eindexamen wiskunde doen of hebben gedaan met de hulp van Math with Menno. Vanaf 41 minuten is dit fragment van Op1 te kijken.

Wil je de wiskunde examentraining van Menno Lagerwey in het theater zien?

De examentrainingen zijn van april t/m mei in Roosendaal, Vlaardingen en Haarlem te zien. Bekijk de speellijst van Math with Menno om te zien wanneer hij in het theater te zien is.

Ben je opzoek naar een impresariaat?

George Visser Productions heeft een groot netwerk met verschillende artiesten en programmeurs uit alle hoeken van Nederland. Ben je een artiest of theater en denk je dat wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Foto: PR Menno Lagerwey

Op zoek naar een impresariaat? Neem contact met ons op.