Theater voor bedrijven

Breng het theater naar jou(w bedrijf of evenement)

3 redenen waarom theater ook voor bedrijven is

Een evenement organiseren kost ontzettend veel werk, dat is iets waar wij alles van weten. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje of een (besloten) evenement zoals een trouwdag of verjaardag, je wilt dat de dag perfect verloopt. Waarom is het dan een goed idee om een voorstelling van een artiest op te nemen in de planning voor jouw evenement? Lees in dit artikel meer over de 3 redenen waarom theater ook voor bedrijven en evenementen is.

Met collega’s of vrienden naar een voorstelling

Ongetwijfeld heb je wel eens een theatervoorstelling gezien van een cabaretier, muzikant of een theatermaker, maar ben je wel eens met jouw collega’s of familie en vrienden naar het theater geweest? Dan bedoelen we natuurlijk niet met een kleine groep. Nee, we bedoelen als georganiseerd uitje.

Steeds meer bedrijven maken de stap naar het theater voor een bedrijfsfeest, maar ook stappen mensen tijdens familiedagen of uitjes met een grote vriendengroep met enige regelmaat naar het theater. Sommige theaters geven dan ook korting voor grote groepen die naar het theater komen. Wil je daar meer over weten? Dan raden wij aan om contact op te nemen met een theater bij jou in de buurt.

Wil je liever het theater naar jouw bedrijf of evenement halen? Dat kan natuurlijk ook én daar kunnen wij als impresariaat mee helpen. 

Breng het theater naar jou

Menig artiest die optreedt in het theater is ook beschikbaar voor besloten optredens. Dat betekend dat de artiest de voorstelling die op dit moment in het theater speelt ook voor een besloten publiek speelt. Het maakt hierbij niet uit of het voor een bedrijfsuitje is of een ander evenement zoals een bruiloft, verjaardag of een ander feest. Dus, waarom zou je een artiest boeken voor jouw evenement?

De 3 voordelen van een voorstelling bij jouw bedrijf of evenement

Wat zijn de voordelen van een voorstelling bij jouw bedrijf of evenement?

Wij hebben ondervonden dat er 3 voordelen zijn als je een artiest laat optreden op jouw evenement, deze voordelen hebben we even voor jou op een rijtje gezet:

1. Entertainment – Het eerste voordeel spreekt natuurlijk redelijk voor zich, een artiest brengt entertainment naar het evenement. Dit kan in de vorm van dans, cabaret, muziek of iets anders zijn. Het is maar net welke vorm van entertainment aansluit bij de groep waarvoor jij iets organiseert. Je kan er in elk geval vanuit gaan dat jouw gasten geamuseerd zullen zijn;

2. Minder stress – Dat een evenement organiseren veel stress met zich meebrengt mag duidelijk zijn, maar wat als je deze stress een klein beetje kan verminderen? Een voorstelling duurt meestal 90 minuten en ja, daar gaat wel een paar technische vragen aan vooraf, maar dan neemt een ervaren artiest voor anderhalf uur even de zorgen uit jouw handen terwijl jouw gasten genieten van de voorstelling;

3. Positieve ervaring – Niet alleen heeft de artiest ervaring, maar jouw gasten (of werknemers) hebben een nieuwe ervaring erbij. Het hebben van positieve gezamenlijke ervaringen leidt tot een sterkere band en dit heeft weer positieve invloed op de werksfeer en de samenwerking tussen collega’s.

Met andere woorden, met deze drie voordelen van een voorstelling boeken van een artiest zal jouw evenement een succes worden! Heb jij al een artiest in gedachten voor jouw (bedrijfs-)feest?

Wil je een voorstelling boeken voor jouw bedrijf of evenement?

Ben je bezig met het organiseren van jouw bedrijfsuitje of (besloten) evenement en heb je na het lezen van dit artikel het gevoel dat we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Foto: PR Sjors van der Panne

Op zoek naar een impresariaat? Neem contact met ons op.