Xavier Molijn in het theater

Xavier Molijn

Binnenkort in het theater

Over Xavier Molijn

Je kan hem kennen van zijn hilarische filmpjes op Tiktok en Instagram, maar wie is Xavier Molijn eigenlijk? Geboren en getogen in Suriname met een passie voor acteren, wist Xavier Molijn al van jongs af aan dat zijn roeping op het podium lag. Op twaalf jarige leeftijd kwam hij naar Nederland met hoop op een beter leven. Begonnen op Snapchat en al snel maakte een naam voor zichzelf en nu heeft hij inmiddels al miljoenen mensen aan het lachen gekregen via het grootste podium van de wereld: social-media.

Zijn reis naar het toneel begon in 2021 in zijn eerste theaterstuk de Gliphoeve, waarmee hij door heel Nederland mocht touren. In 2023 kwam Boni de Musical op zijn pad waarin hij de rol van Jolicoeur prachtig vertaalt. Naast zijn carrière op het podium, draagt Xavier trots de titel van vader. Deze rol geeft hem een diepe betekenis en inspireert hem om zijn beste zelf te zijn, zowel op als naast het toneel. In zijn vrije tijd uit zijn creatieve kant zich door het maken van video’s voor social media platformen zoals TikTok, zowel solo als in samenwerking met andere creators.

 “Men weet eigenlijk meer over mijn moeder dan over mij door de filmpjes die ik maak, maar ik ben meer dan alleen een Tiktokker” – Xavier Molijn

Over Meer in M’n mars

In zijn show genaamd Meer in M’n Mars neemt Xavier je mee in zijn verhaal over zijn komst naar Nederland, zijn leven in Suriname en de reis die hij heeft afgelegd om de man te worden die hij nu is. De reis van Xavier bracht hem naar Nederland, gedreven door de hoop op een betere toekomst. Nu staat hij op het punt om zijn levensverhaal te delen met het publiek, een reis vol ups en downs, dromen en overwinningen, in een voorstelling die zijn hart en ziel weerspiegelt.

Voorstelling

Meer in M’n mars

Socials

Xavier Molijn in het theater

De voorstellingen van Xavier Molijn zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Ali Mousavi

Speellijst Xavier Molijn – Meer in M’n Mars

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie