Steven Brunswijk in het theater

Steven Brunswijk

Dit seizoen in het theater

Over Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, gewoon betalen, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland!

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling Vooroordelen

De voorstellingen van zijn allereerste theatervoorstelling waren in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

Over Altijd Kind Gebleven

Altijd kind gebleven, iets wat iedereen zou moeten nastreven. Want als het kind in je verdwijnt, word het leven een stuk minder leuk. Hoe was jij als kind? Wat wilde je worden? Was je een ‘binnenspeel’ kind of een ‘buitenspeel’ kind? Lekker vies worden of toch alles netjes houden? Was vroeger het speelgoed beter? Al deze vragen en veel meer komen aan bod in mijn nieuwe voorstelling: ‘Altijd kind gebleven’Laten we samen het innerlijk kind in ons naar boven halen!!

Voorstelling

Altijd Kind Gebleven

Eerdere programma’s:

  • Wat een man kan, kan ik ook
  • Alleen Brabanders, Geen Nederlanders

Steven Brunswijk in het theater

De voorstellingen van Steven Brunswijk zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Steven Brunswijk

Steven Brunswijk is nog steeds een kind | ALTIJD KIND GEBLEVEN

Speellijst Steven Brunswijk – Altijd Kind Gebleven

April 2024
  20:15 vr. 12 april De Weijer Boxmeer 0485-574919 uitverkocht
  20:15 wo. 17 april Theater Idea Soest 035-6095825