Sjors van der Panne in het theater

Sjors van der Panne

Dit seizoen in het theater

Over Sjors van der Panne

De chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek Sjors van der Panne is inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. Alweer bijna 10 jaar geleden dat hij dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland ieder jaar volle zalen trekt in grote concertzalen en theaters. Maar Sjors is ook een graag geziene en gehoorde gast op vele mooie andere locaties van bedrijfsfeesten, gala´s tot kasteeltuinen, als gast vocalist bij grote orkesten en op festivals.

Sjors scoorde in 2021 een dikke radiohit met het door hem en Janos Koolen geschreven Dan maken we het land. Onlangs verscheen de EP van Mannen huilen niet. Sjors zingt tijdens zijn shows voornamelijk eigen repertoire en daarnaast Nederlandstalige klassiekers. Van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld, Conny Vandenbos, tot Claudia de Breij, Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Stef Bos.

Op 2 december aanstaande verschijnt zijn nieuwe single ´Dan raak ik jou niet kwijt´uit via de bekende streaming portals en YouTube. Naast de nieuwe single werkt Sjors momenteel aan een nieuw album waarvan de eerste tracks in de loop van volgend jaar zullen verschijnen op de bekende downloadportals en YouTube. De songs zijn van eigen hand en geïnspireerd door de Franse popmuziek. ‘Ik heb bijna alles in Frankrijk geschreven en beloofd een mooi album te worden’, aldus Sjors.

Eerder dit jaar tourde Sjors samen met collega Tommie Christiaan met de theatershow Mannen huilen niet door het hele land. Als Pride ambassadeur zong hij afgelopen zomer op de slotdag van de Amsterdam Pride op De Dam en onlangs gaf hij een reeks concerten samen met Cor Bakker, Gerard Alderliefste, Renée van Wegberg en Beatrice van der Poel met het repertoire van Ramses Shaffy.

Over de Chansons van Sjors

Meer dan 10 jaar geleden won Sjors van der Panne de publieksprijs van het Concours de la Chanson. Recent toerde hij met het hoopvolle en troostende theaterprogramma Dan maken we het land en het ontroerende Mannen Huilen Niet, met collega Tommie Christiaan. Van der Panne gaf al diverse succesvolle zomerconcerten in Het Concertgebouw.  

Afgelopen jaar heeft Sjors van der Panne in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Deze chansons wisselt hij af met zijn lievelingsklassiekers. In het Frans, of hertaald in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best. Een Frans Nederlandse muzikale avond met een lach en een traantje.

Voorstelling

De Chansons van Sjors

Eerdere programma’s:

  • Mannen Huilen Niet

Sjors van der Panne in het theater

De voorstellingen van Sjors van der Panne zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Ris Steensma

Trailer theatertournee Sjors van der Panne (2018/2019)

Speellijst Sjors van der Panne – de Chansons van Sjors

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie