OERSTERK in het theater

Richard de Leth

Dit seizoen in het theater

Over Richard de Leth

Oprichter Richard de Leth besloot na zijn doctoraal geneeskunde zijn witte jas aan de wilgen te hangen. Hij wist alles over ziektes en de dood, maar niets over optimale gezondheid en het leven. Hij volgde diverse holistische opleidingen en ging in binnen- en buitenland op ontdekkingsreis. Het resultaat is het leefstijlplatform OERsterk, waarmee hij met zijn team
één miljoen mensen naar een beter leven begeleidt.

Richard is auteur van 10 bestsellers, veelgevraagd spreker en host van de OERsterk Podcast waarin experts, pioniers en dwarsdenkers een podium krijgen.

Het is zijn missie dat ieder mens de juiste kennis en vaardigheden heeft voor een optimale zelfzorg, want de juiste zelfzorg is in het moderne leven de belangrijkste vaardigheid.

Over OERsterk

Hoe komt het dat we de gebruiksaanwijzing van ons mobieltje beter kennen dan van ons eigen lichaam? Het resultaat is dat de moderne mens steeds dikker, zieker en zwakker wordt. Het is tijd voor verandering.

In de OERsterk TheatertOER geeft bestsellerauteur drs. Richard de Leth inzicht in de handleiding van jouw lichaam. Hij laat je zien met welke simpele stappen jij je gezondheid kunt versterken. Geen taaie kost, maar een ontspannen avond met essentiële leefstijlkennis, anekdotes en grappige verhalen. Is je lijf je lief, leef dan preventief.

Voorstelling

OERsterk TheatertOER

OERsterk in het theater

De voorstellingen van Richard de Leth zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Richard de Leth

Speellijst Richard de Leth – OERsterk

Mei 2024
  20:00 vr. 24 mei ECI Cultuurfabriek Roermond 0475-317171 uitverkocht
Juni 2024
  20:00 do. 20 juni Theater Koningsduyn Castricum -
P 20:00 za. 22 juni Beatrix Theater Utrecht 0900-1353 laatste kaarten