Niels Houtepen in het theater

Niels Houtepen

Dit seizoen niet in het theater

Over Niels Houtepen

Niels Houtepen is een veelgevraagd (keynote-)speaker en al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in mind-experimenten en illusies. Hij speelde zijn voorstellingen in meer dan 15 landen en mocht zelfs op het verjaardagsfeest van Shakira zijn kunsten tonen.

Iemands denkwijze beïnvloeden en de kijker verbazen is voor hem, tot op de dag van vandaag, een uitdaging en hij gaat niets uit de weg om zijn publiek op vele manieren te verwonderen. Om zijn ervaringen als illusionist en de kijk op communicatie met het grote publiek te delen, heeft Niels een boek geschreven: ‘Communicatie is een illusie’, dat in 2021 uitkwam en binnen no-time een plek veroverde binnen de Top 10 van de Managementboeken Top 100.

Over Escape

Meester beïnvloeder Niels Houtepen weet als geen ander keer op keer de gedachten van zijn publiek te beïnvloeden, terwijl hij zelf keer op keer struikelt over de uitdaging van alle dag.

Wat hij succesvol met bekende Nederlanders doet op Instagram doet hij deze avond live met jou. Deze voorstelling gaat over ouder worden en voor altijd jong willen blijven, in deze voorstelling staan de dromen centraal die we waarmaken, loslaten of simpelweg niet durven najagen.

Een voorstelling over de verhalen die we onszelf vertellen en de keuzes die we maken om te zijn wie we willen zijn. Een voorstelling vol met onbegrijpelijke illusies en momenten van verwondering. Een voorstelling over de rollen die we allemaal moeten en/of willen vervullen waarbij de vraag is: “van alle rollen die we spelen wie zijn we nou echt?” Escape is een eerlijke voorstelling wat best paradoxaal is voor een illusionist. 

Voorstelling

Escape

Laat je verbazen door illusionist Niels Houtepen in het theater | ESCAPE

Niels Houtepen in het theater

De voorstellingen van Niels Houtepen zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: SetVexy

Speellijst Niels Houtepen – Escape

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie