Naturally 7 in het theater

Naturally 7

Dit seizoen in het theater

Over Natually 7

Overal waar de Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 verschijnt, worden harten veroverd. Met hun Vocal Play tillen zij meerstemmige zang naar een ongekend niveau. De groep heeft voor miljoenen mensen opgetreden. Daarnaast oogstten ze wereldwijd staande ovaties als special guest in het voorprogramma van Michael Bublé.

Deze vocale act gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De zeven leden bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band. Met hun act traden zij op in een uitverkocht Pigalle in Londen met in het publiek. In de Wall Of Sound Song maak je kennis met de Vocal Play door Naturally 7.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York. De broers Roger en Warren Thomas waren ontwikkelden zich met vijf andere getalenteerde zangers als a capella act. In de overweging zich te presenteren als a capella groep of traditionele band bedacht Roger Thomas het idee van Vocal Play. Een uniek genre was geboren!

Naturally 7 maakte hun televisiedebuut in de Verenigde Staten, in de show van Ellen Degeneres. In dezelfde maand stonden ze samen met Michael Bublé op het podium van The Today Show. Niet veel later openden zij The Tonight Show van Jay Leno.

Over Naturally 7 @ the movies

Sommige ervaringen blijven gegrift in je geheugen, de uitzonderlijke pyrotechnische audio van Naturally 7 is daar een goed voorbeeld van. Voor Naturally 7 is de term a capella groep een understatement, met hun Vocal Play bereiken ze elke avond de harten van hun publiek.

Naturally 7 is meer dan een collectie van grootse zangers. Ze transformeren hun stemmen in menselijke instrumenten en kunnen elk genre produceren met hun stemgeluid. Muziek maestro Quincy Hones heeft Naturally 7 gedoopt tot de beste a capella groep in de wereld!

Voorstelling

Naturally 7 @ the movies

Naturally 7 in het theater

De voorstellingen van Naturally 7 zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Naturally 7

Speellijst Naturally 7 – Naturally 7 @ the movies

Oktober 2024
  20:15 do. 31 oktober Schouwburg Venray gr. zl Venray 0478-530999
November 2024
  20:15 vr. 01 november Junushoff Theater Wageningen 0317-465500
  20:15 za. 02 november Kunstlinie Almere 036-8455555
  20:15 wo. 27 november Theater de Voorveghter Hardenberg 0523-280350