Monique Smit in het theater

Monique Smit

Dit seizoen in het theater

Over Monique Smit

Monique Smit is zangeres en presentatrice. In 2020 heeft ze ook de smaak te pakken gekregen van het theater, namelijk door haar voorstelling KleuterPop. Haar twee zoons zijn de inspiratiebron geweest achter deze voorstelling. En nu haar oudste zoon geen kleuter meer is, groeit de voorstelling met haar (en vooral hem) mee:

“Nu mijn oudste zoon de kleuterleeftijd is ontgroeid vond ik het tijd worden voor een knallend vervolg op KleuterPop. De stijl blijft hetzelfde; kids kunnen nog steeds heerlijk meedansen en zingen! Met KidsPop brengen we de gezelligheid naar de huiskamers, de scholen en in de auto en met deze gloednieuwe show zorgen we voor feest in de theaters bij jou in de buurt!”

Over Op reis met KidsPop

Na het succes van de eerste KidsPop theatershow ‘Één groot feest!’ zijn Monique en haar KidsToppers ook dit theaterseizoen terug met een show vol met muziek, dans, vrolijkheid en gezelligheid: Op reis met KidsPop!

Monique neemt de kinderen met al haar enthousiasme mee op een muzikale tocht langs alles dat van op vakantie gaan een feestje maakt. Van reizen met de trein, het vliegtuig of de boot tot zwemmen en zandkastelen bouwen op het strand en lekker mogen doen wat je wil.

Uiteraard mag de enige echte Minidisco ook tijdens deze vakantie niet ontbreken 😊

De show is voor families met kinderen van alle leeftijden, maar vooral van 2 tot 8 jaar en zit boordevol nieuwe liedjes en een aantal echte KidsPop-klassiekers!

Eén ding staat in ieder geval vast: ook bij ‘Op reis met KidsPop’ is het dansen, zingen en springen samen met Monique en haar KidsToppers!

Voorstelling

Op reis met KidsPop

Eerdere voorstellingen

  • KidsPop
  • KleuterPop

Monique Smit in het theater

De voorstellingen van Monique Smit zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Ruben May

Gezellig dansen, zingen en springen met Monique Smit! | Kidspop

Speellijst Monique Smit – Op reis met KidsPop

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie