Isabel Commandeur in het theater

Isabel Commandeur

Dit seizoen in het theater

Biografie Isabel Commandeur

Isabel Commandeur, een sprankelende en unieke artiest uit Noord-Holland, heeft haar stempel gedrukt als zangeres, presentatrice en actrice, met opmerkelijke veelzijdigheid. Haar recente optredens in het Nederlandse tv-programma ARIA van Omroep Max, waar ze Opera klassiekers ten gehore bracht, oogstten lof van alle kanten.

Met haar krachtige performances veroverde Isabel de harten van het publiek en won ze het Nederlandse tv-programma My Name Is. Haar vertolking van nummers van popdiva Christina Aguilera tijdens de spannende finales leidde tot een hoofdrol in de rondreizende musical Daddy Cool.

Isabel heeft internationaal succes behaald als wereldkampioen acteren, met een gouden medaille op het Wereldkampioenschap van de Podiumkunsten in Hollywood. Ze ontving ook bronzen medailles voor haar vocale prestaties in opera en popmuziek, en een prestigieuze studiebeurs voor het acteerprogramma voor Film & TV aan het New York Conservatory for Dramatic Arts. In haar carrière heeft Isabel verschillende indrukwekkende rollen vertolkt, waaronder die van Annette in de Broadway-musical Saturday Night Fever. Haar opleiding aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam resulteerde in een diploma in Muziektheater, waarna ze schitterde in producties als Lover of Loser, Bernarda Alba, A Little Night Music en Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje.

Tevens heeft ze opgetreden in diverse televisieprogramma’s, waaronder het Musical Awards Gala, Avro’s Sing-a-long en Zapp TV. En als presentatrice en interviewster bij o.a. Beeckestijnpop, IJmond Popprijs, Sencity en de première van Flashdance. Isabel wordt ook geprezen als een veelzijdige voice-over actrice. Haar stem is te horen in vele radio- en tv-commercials, speelgoed, films, luisterboeken en tv-series van bedrijven als Disney+, Netflix, Amazon, Vtech en Sony Pictures. Met haar ongelooflijke talent creëert Isabel een avond vol pop-, musical- en operamuziek die sinds de laatste jaren het publiek over de hele wereld betovert. Bereid je voor om weggeblazen te worden door deze fenomenale stem en optredens.

Voorstelling

Van Queen tot Callas

Over van Queen tot Callas

Isabel Commandeur’s Ode aan de Diva’s en Divo’s.

Met haar impressie van popster Christina Aguilera won Isabel Commandeur de RTL4 TV hit-show My name is en kreeg zij lovende kritieken met haar recente optredens in het opera programma ARIA van Omroep Max. Eerder schitterde zij in succesvolle musicals als Saturday Night Fever, Daddy Cool, Lover of Loser, Bernarda Alba en Dolfje Weerwolfje. Daarnaast won Isabel een studiebeurs en meerdere awards tijdens de Wereldkampioenschappen van de podiumkunsten in Hollywood, California. Waaronder een gouden medaille voor acteren en een bronze medaille binnen de categorieën Vocal Pop en Vocal Opera.

Zie hier de uiterst brede context aan muziekstijlen die de basis vormde voor haar nieuwe programma, die een ode brengt aan de vele luisterrijke en beroemde Diva’s en Divo’s uit de wereld van Pop, Jazz, Soul, Musical en Opera. Met haar veelzijdig stemgeluid, indrukwekkende bereik en sprankelende performance neemt dit muzikale multi-talent haar publiek op boeiende wijze mee door de vele muziekstijlen van de idolen die haar hebben geïnspireerd. Aangevuld met verhalen, wetenswaardigheden en scènes uit hun leven. Herkenbaar, inspirerend, soms hilarisch maar vooral gepassioneerd voor het voetlicht gebracht.

Fasten your seat belts en laat je meevoeren door het unieke stemgeluid en optreden van deze powervrouw, met een show die garant staat voor een onvergetelijke avond.

Deze powerhouse creëert het Wow-effect voor publiek over de hele wereld. Wees voorbereid om weggeblazen te worden door deze geweldige stem!

Isabel Commandeur in het theater

De voorstellingen van Isabel Commandeur zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Xifotografie

Speellijst Isabel Commandeur – van Queen tot Callas

Januari 2025
  20:30 za. 25 januari Theater de KiK Elst online verkoop
M 14:30 zo. 26 januari Theater Blaricum Blaricum Online verkoop