Ed Rust in het theater

Ed Rust

Binnenkort in het theater

De Surinaams-Nederland musicus Ed Rust begon zijn carrière als dj in Suriname onder de naam Eds Drive In. Later ging hij verder als zanger, eerst van De Moengo Stars en vervolgens van Njoeng Ting. Toen hij verhuisde naar Nederland, speelde hij in verschillende muzikale formaties, waaronder hij meespeelde met Kaseko in Concert, maar hij is ook te kennen van The Voice Senior.

Helaas kwam hij niet verder dan de knock-out fase, maar Ed Rust heeft inmiddels al genoeg ervaring opgedaan dat het tijd is voor een theatervoorstelling.

Over een avond met Ed Rust

Velen kennen hem als Edje. Deze rasartiest, allround zanger en mister entertainer heeft een lange artistieke weg bewandeld. Hij heeft ruimschoots zijn sporen verdient in de muziekwereld, hij speelde in Njoeng Ting, Master Blaster, La Danz en La Fiësta. En nu in @Six.

Ed Rust brak nationaal door tijdens de Voice Senior met Lobiwan, een vertaling van het bekende nummer van Ed Sheeran. Ed mag als multi-talent gekwalificeerd worden, want naast het zingen, is hij ook ex-voetballer en gepensioneerd basisschoolleraar.

Hij heeft ook twee seizoenen mogen meedoen in de Dinershow in studio 21 in Hilversum. Tevens was hij te bewonderen in de muziektheaterproducties A Poku Tori, Lieve Hugo en Dock of the Bay.

Een avond met Ed Rust, tijdens dit concert kunt u de ouwe bekende opnieuw ontmoeten of krijgt u een kans eindelijk kennis te maken met de legendarische stem van Ed Rust, die begeleid wordt door zijn muzikale vrienden. Een optreden van Ed Rust is een garantie voor een sfeervolle avond. Zijn motto is daarom ook: “What you want is what you get…. Call me and I’ll be there”.

Voorstelling

Een avond met Ed Rust

Ed Rust in het theater

De voorstellingen van Ed Rust zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Teresa Almeida Mendes

Speellijst Ed Rust – Een avond met Ed Rust

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie