De Bevers in het theater

De Bevers

Dit seizoen in het theater

Over De Bevers

Op het succes van De Bevers staat geen maat, maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg lijkt hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

Met onder andere een succesvolle real-life soap bij RTL5 wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Daar kwam zelfs een nominatie voor de Gouden Televizierring bij. Zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan en wel in de vorm van twee uitverkochte live shows in AHOY RTM stage Rotterdam.

Dit is nog maar het begin! De mannen willen hun voorliefde voor het Nederlandse lied met nog veel meer mensen delen en wel in een unieke vorm. De Bevers gaan het theater in! 

Over Dichtbij

Met een succesvolle real-life soap bij RTL5 en de vele optredens in het land gaat het goed met de carrière van volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens – De Bever. Met de nominatie voor de Gouden Televizierring wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Van optredens tijdens Holland Zingt Hazes tot aan een gastrol in The Passion en zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan en wel in de vorm van twee uitverkochte live shows in AHOY RTM stage Rotterdam.

De Bevers LIVE in AHOY, twee avonden waar het leven van de mannen centraal staat. Anderzijds waar we kunnen genieten van een concert waar het levenslied centraal staat, maar ook diverse gast artiesten acte de présence zullen geven.

De inmiddels beroemde huiskamer verhuist naar een serie bijzondere theaters in Nederland om het decor te vormen voor een mooie hartverwarmende, interactieve maar bovenal beren uhh bevers-gezellige avond.

Fans van John en Kees kunnen deze avond vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van DE BEVERS band bestaande uit 10 top muzikanten en speciale gast Marlane een mooie mix van prachtige levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen.

Van een ode aan zijn eigen helden, tot aan zijn eigen hits Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht, Wanneer, Wanneer, Wanneer, Ik Ga Leven en Het is moeilijk bescheiden te blijven. Het komt allemaal voorbij tijdens dit meezingfeest!

Voorstelling

Dichtbij

De Bevers in het theater

De voorstellingen van De Bevers zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR De Bevers

De Bevers gaan op tour | Dichtbij

Speellijst De Bevers – Dichtbij

Maart 2024
  20:00 do. 07 maart De Kring Roosendaal 0165-555555 uitverkocht
  20:15 do. 28 maart Schouwburg Tilburg Tilburg 013-5432220 uitverkocht
April 2024
  20:00 za. 06 april MAINSTAGE Den Bosch 073-6293200 laatste kaarten