Chris Grem in het theater

Chris Grem

Dit seizoen in het theater

Over Chris Grem

Chris Grem, bekend als muzikomisch talent van Het Groot Niet te Vermijden, is een begenadigd zanger en multi-instrumentalist die in de shows van Het Groot heeft laten horen dat hij met zijn stem weet te raken.

Er stond een piano thuis, Chris en zijn broer waren de hele dag aan het zingen. Muziek was de normaalste zaak van de wereld. Toch heeft hij voor zijn 25ste nooit gedacht aan muziek maken als beroep. Op het moment dat de mogelijkheid er was, is hij er ingedoken. Van het ene hobbybandje na het andere werd hij, via het Rotterdams conservatorium, uiteindelijk professioneel muzikant.

Als pianist, gitarist of bassist heeft hij in diverse bands en theatergroepen gespeeld en mocht hij de grote podia van Nederland beklimmen. Zo tourde hij o.a. met Fay Lovsky, Carolien Borgers en Charlie Dée.

In 2013, werd Chris lid van één van de meest unieke muziektheatergroepen van Nederland: Het Groot Niet te Vermijden, waar hij met groot plezier zijn passie voor het zingen, acteren en het bespelen van verschillende instrumenten mocht laten zien. Met Het Groot maakte hij vier theaterprogramma’s en speelde hij ruim 500 voorstellingen.

Het Groot is gestopt met de grote theatertournees. Alleen Chris wist dat hij het theater niet wilde missen en staat nu als soloartiest op het podium.

Voorstelling

Chris Grem vs. Neil Diamond

Over Chris Grem vs. Neil Diamond

Chris zijn stem schijnt behoorlijk bij die van Neil in de buurt te komen. Hoe meer Chris in zijn verhaal dook, hoe meer de man achter al die hits hem raakte. Chris vindt het te gek om zijn fascinatie voor Neil’s verhaal en zijn muziek met het publiek te mogen delen en neemt het publiek mee in zijn zoektocht naar de man achter de glittershirts en vertelt over zijn leven, zijn liefdes, zijn vakmanschap, zijn jaloersmakende kapsel en natuurlijk over zijn songs: Sweet Caroline, Love on the Rocks, Hello again, Red red wine, Cracklin’Rosie.

Chris speelt en zingt ze allemaal, solo op piano en gitaar, met volledige overgave en voelbare liefde voor zijn muziekheld Neil Diamond: Een intieme maar ook luchtige ode die rockt en raakt.

Chris Grem in het theater

De voorstellingen van Chris Grem zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Jan Willem Bullee

Speellijst Chris Grem – Chris Grem vs. Neil Diamond

April 2024
  15:00 zo. 14 april Theater de Bussel Oosterhout 0162-428600
Mei 2024
  20:15 ma. 06 mei Schouwburg het Park Hoorn 0229-291000