CATALIJNE in het theater

CATALIJNE

Dit seizoen in het theater

Over CATALIJNE

CATALIJNE is een verhalende zangeres, bekend om haar expressieve en betoverende manier van zingen en performance. Met de Concours de la Chanson Liesbeth List-prijs op haar naam staat zij voor muziek die raakt en verbindt. Als zangeres vanuit liedinterpretatie zingt tijdens shows en concerten, speelt in theatervoorstellingen en heeft tevens ook eigen muzikaal werk uitgebracht.

Als zangeres en theatraal performer was ze de afgelopen jaren te zien in de voorstellingen Don’t Shoot the Piano Player en Harry in Wonderland waarmee ze op theaterfestival De Parade stond en toerde langs de Nederlandse theaters. Als theatermaker creëerde ze daarnaast de voorstellingen Queen’s Surrender Your Ego, En toen was er… U2 en Verwonderling, en is ze vanaf 2023 in de theaters te zien met haar gloednieuwe theaterconcert off to Hollywood!

Als concertzangeres brengt ze momenteel een reeks Anjerconcerten met de Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ‘Bereden Wapens’, maakt ze haar opwachting bij De Rijnmond Big Band Show, en is ze met regelmaat betrokken bij gelegenheidsconcerten van orkesten, harmonieën, fanfares en ensembles.

Met haar liefde voor verhalende muziek heeft ze tevens eigen werk uitbracht. Kenmerkend aan die muziek zijn haar expressieve zang, koorwerk, filmische elementen en verhalende liedteksten. Ze genereerde aandacht met haar lied Noorderlicht dat als troost diende voor de achtergebleven familie van Sanne, verbonden aan het TV-programma Over Mijn Lijk. Na diverse singles volgde in 2020 haar filmische conceptalbum Through the Wilderness waarin de donkere kanten van het leven worden belicht. In 2021 volgde haar theaterconcert en tevens conceptalbum Verwonderling waarin juist de zilveren rand in elke uitdagende situatie wordt belicht.

Genre en kunstvorm overstijgend, CATALIJNE heeft maar één enkele missie: haar publiek raken, ontroeren en verbinden middels haar zang en creativiteit. Met haar veelzijdige stem, expressiviteit, betrouwbare persoonlijkheid en gevatte humor is ze een waardevolle toevoeging binnen elke samenwerking, en op elk podium, voor haar publiek.

Een echte muzikale verhalenverteller.

Over OFF TO HOLLYWOOD!

Een wervelende reis door de wereld van filmmuziek

CATALIJNE, winnares ‘Concours de la Chanson Liesbeth List-prijs’, brengt een theaterconcert met de bekendste filmklassiekers van toen en nu naar de Nederlandse theaters! Met haar eigen filmische conceptalbums ‘Through the Wilderness’ en ‘Verwonderling’ op zak en als zangeres/actrice in theater- en muziekproducties neemt ze je tijdens deze voorstelling mee naar de wondere wereld van Hollywood!

Verwacht soundtracks uit films als James Bond, Kill Bill, Schindler’s List, Guardians of the Galaxy, Some Like it Hot, Harry Potter, A Star Is Born en nog zoveel meer!
Muzikaal, aangrijpend, vol humor, meeslepend en inspirerend! Zal ze haar ster op de Hollywood Walk of Fame weten te bemachtigen? …OFF TO HOLLYWOOD! Zet je schrap, want het wordt een Spectacular Ride!

Voorstelling

OFF TO HOLLYWOOD!

Een wervelende reis door de wereld van filmmuziek met zangeres CATALIJNE | OFF TO HOLLYWOOD

CATALIJNE in het theater

De voorstellingen van CATALIJNE zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Richard Beukelaar

Speellijst CATALIJNE – OFF TO HOLLYWOOD!

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie