Cabarestafette in het theater

Cabarestafette

Dit seizoen in het theater

Over Cabarestafette

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te spotten. Met het programma van Cabarestafette betreden elke avond drie nieuwe talenten het podium, natuurlijk elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Enkele namen uit de vele cabaretiers die in het verleden deelnamen aan de Cabarestafette zijn onder andere ouwe rotten Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, en van de jongere lichting: Tim Fransen, Micha Wertheim, Martijn Kardol, Henry van Loon, Katinka Polderman. Ach, wie is er niet groot mee geworden?

De Cabarestafette is een samenwerking tussen alle professionele cabaret-impresariaten. Daarnaast wordt het geproduceerd in samenwerking met Bunker Theaterzaken.

Over Cabarestafette

Ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van één! Want een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te spotten. Haal in één klap de verloren afgelopen cabaretseizoenen in.

Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd!

Voorstellingen

Cabarestafette

Socials

Cabarestafette in het theater

De voorstellingen van Cabarestafette zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Paul Roos

Speellijst Cabarestafette

Juni 2024
  20:15 za. 01 juni Theater de Kattendans Bergeijk 0497-571318
  20:00 do. 06 juni Parktheater Eindhoven 040-2111122 laatste kaarten