Arie Koomen in het theater

Arie Koomen

Dit seizoen in het theater

Biografie Arie Koomen

Arie was de Arie in het duo Arie en Silvester. Tevens was hij de Arie in Edo & Arie. Ook was hij onderdeel van de Lama’s, waarmee hij de Televizierring won. Hij maakte twee oudjaar-conferences voor BNN en hij was de eerste Nederlandse Standup comedian bij The Comedy Factory.

Freek de Jonge zei ooit over hem: “Wie?” Arie Koomen doet al meer dan 28 jaar aan standup comedy en heeft vermoedelijk alle zalen in Nederland bespeelt. Zo niet dan wil hij dat graag komen rechtzetten.

Als kind viel hij in een toverketel met spraakwater. Soms probeert hij een hele avondvullende show in een set van 10 minuten te proppen. Onmogelijk zou je zeggen: tenzij je heel snel praat. En dat kan hij.

Hij zou heel  graag een zoon vernoemen naar Kanye West. Zodat die jongen Kanye Koomen heet. Gelukkig heeft hij dochters.

In het dagelijks leven is hij grafisch vormgever.

Voorstelling

BOE!

Over BOE!

Ten tijde van het ter perse gaan van dit stukje was er niet zoveel over de voorstelling bekend. Behalve dan dat de hoofdpersoon uit BOE! Arie Koomen is. En dat in een tijd waarin niemand het weet er eindelijk eens iemand opstaat die het wél weet.

Arie Koomen! BOE! Arie schrok er zelf van.

In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem. Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het. Tuurlijk… niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dat is wel typisch Arie….De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE!

BOE! zal sowieso de cursus “Accordeon voor Dummies” bevatten. BOE! tegen alles.

Na een carrière van meer dan 25 jaar op de Nederlandse planken gaat hij rustig verder richting de 30. Het decor is er. De grappen zijn er. Arie is er klaar voor. Nu jullie nog!

Mocht je nu denken: ”lekker vaag allemaal…” Arie heeft juist moeite met mensen die vaag zijn, je weet wel over wie hij het heeft.

Arie Koomen in het theater

Arie Koomen speelt dit seizoen in het theater, de voorstellingen zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Richard Terborg & PR Arie Koomen

Speellijst Arie Koomen – BOE!

Er is geen speeldata (meer) gevonden voor deze productie