Annick Boer in het theater

Annick Boer

Dit seizoen in het theater

Biografie Annick Boer

Dat actrice en cabaretière Annick Boer op het gebied van entertainment een alleskunner is, mag duidelijk zijn. In 1994 studeerde ze af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waarna zij inmiddels al 30 jaar op het toneel staat in toneelstukken, concerten en musicals.

Op tv doet ze verschillende persiflages, bij onder andere De TV-kantine (Eva Jinek, Anouk). Ook heeft ze jarenlang gespeeld in het cabaret van o.a. in Kopspijkers, Cojones en Kanniewaarzijn. Sinds 7 jaar heeft ze zich gericht op haar eigen cabaretvoorstellingen. De eerste heette Dat is goed gelukt! en daarna toerde ze langs de theaters met haar tweede cabaret-voorstelling Deze is nog beter!

Daarnaast staat ze ook als actrice op het toneel, zoals onlangs met Jaqueline Blom, Mark Rietman en Bas Hoeflaak. Verder is zij op tv te zien als geest in Scrooge live (2023), als Eva Jinek in Last One Laughing (2023) en op Netflix met een vaste rol in de serie Costa. In 2023 was zij kandidaat in Wie is de Mol? en is zij de stem van Dory in de tekenfilms Finding Nemo en Finding Dory. Als laatste heeft Annick heeft twee musical-awards, een beeld en geluid-award en de Pisuisseprijs gewonnen.

Al deze ervaring zorgt er in het theater voor dat een avond met Annick Boer eentje is om niet te vergeten.

Over Deze is nog beter!

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en de TV-Kantine. Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaretvoorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook. Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom live muziek van Jean Louis van Dam!

Over haar vorige voorstelling, Dat is goed gelukt, werd gezegd: ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke avond cabaret.

Haar eerste voorstelling was goed gelukt, maar deze wordt nog beter!

Regie: Wimie Wilhelm

Voorstelling

Deze is nog beter!

Eerdere programma’s

  • Dat is goed gelukt!

Annick Boer in het theater

De voorstellingen van Annick Boer zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Randy Fokke

Annick Boer’s eerste voorstelling was al goed gelukt | Deze is nog beter!

Speellijst Annick Boer – Deze is nog beter!

April 2024
  20:15 di. 16 april Theater De Hofnar Valkenswaard 040-2074020