Absolutely Floyd in het theater

Absolutely Floyd

Dit seizoen in het theater

Biografie Absolutely Floyd

Een Absolutely Floyd-concert is een spetterende combinatie van muziek, licht en videobeelden. Overladen met klassiekers en hits samengesteld uit het gehele oeuvre van Pink Floyd.

De muziek van Pink Floyd bezit, decennia nadat het is uitgebracht, nog steeds de kracht om nieuwe generaties aan te spreken. Voor jong en oud is een Absolutely Floyd-performance dan ook een feest van herkenning.

De wijze waarop Absolutely Floyd de muziek van hun helden voor het voetlicht brengt doet hun motto: “Zo dicht mogelijk bij Floyd” zonder meer eer aan. Voor mee naar de wereld die Pink Floyd heet.

Over One World Tour ’21-’22-’23

De tienkoppige band Absolutely Floyd brengt in deze trip down memory lane een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken.

De band speelt ditmaal het gehele album A Momentary Lapse Of Reason. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken.  

ABSOLUTELY FLOYD: A Tribute To Legends.

Discografie

One World Tour ’21-22’-’23

Absolutely Floyd in het theater

Absolutely Floyd spelen dit seizoen in het theater, de voorstellingen zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: PR Absolutely Floyd

Speellijst Absolutely Floyd – One World Tour ’21-22’-’23

April 2023
vrijdag 07 april - 20:15 De Lievekamp Oss 0412-648922