Impresariaat lanceert nieuwe website

Update

Impresariaat lanceert nieuwe website

Toen een artiest vroeg of onze oude website ironisch was bedoeld, wisten we dat het hoogste tijd was voor een nieuwe. De afgelopen maanden hebben we daarom ook flink gezwoegd en gebrainstormd. Met als resultaat een gloednieuwe website.

Lancering nieuwe website

De gedachtegang van een nieuwe website bestond al langer dan een aantal maanden geleden, maar eerst moest er onderzoek gedaan worden naar wat we eigenlijk wilden. En in alle eerlijkheid was dat nog wel de grootste uitdaging.

Tijdens het ontwerpproces kwamen verschillende ideeën, ontwerpen én kleuren de hoek om kijken. Alleen hoe mooi we andere kleuren ook vinden, ze kunnen allemaal niet tippen aan het typische George Visser rood. Dus onze kleur is overal terug te vinden, net als de passie die we hebben voor onze artiesten.

Onze artiesten, onze trots

Met onze nieuwe website willen we onze artiesten in het spotlicht zetten. Als je rond kijkt, zul je ook zien dat de artiesten de bouwstenen van onze website zijn. Van de homepage tot aan het theaternieuws en natuurlijk de artiesten- en voorstellingpagina, die makkelijk te filteren zijn op genre, maand of provincie.

Alles is op een manier ontworpen dat toegankelijkheid voor zowel theaters als artiesten hoog in het vaandel staat: misschien ben je een programmeur die wil weten welke voorstellingen er te boeken zijn. Of ben je een artiest die benieuwd is naar ons impresariaat. De juiste informatie vind je hier!

Onze nieuwe website voor theaters en artiesten

Voor theaters was onze oude website een plek om publiciteitsmateriaal en technische lijsten van onze artiesten te downloaden, maar ook om kaartverkoopstanden door te geven. Hierin zal niet veel veranderen, behalve dat de omgeving is veranderd. Theaters kunnen gemakkelijk inloggen op onze nieuwe website en het op dezelfde manier gebruiken als voorheen.

Onze artiesten hadden op de oude website daarentegen geen mogelijkheid om in te loggen. Dat is veranderd. Onze nieuwe website biedt artiesten een nieuwe plek om inzicht te hebben op de kaartverkoopstand, de speellijsten en de agendalijsten.

Ben je van een theater of een van onze artiesten en heb je nog geen inloggegevens? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken met George Visser Productions?

Heb je na het lezen van dit artikel het gevoel dat we iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wellicht gaan we een mooie samenwerking tegemoet.

Foto: Anouk Pluijm