Vacature: Theaterbureau zoekt Junior Boeker en Productiebegeleider

Vacature

Theaterbureau zoekt Junior Boeker / Productiebegeleider

Voor je werk naar het theater? Dat kan bij George Visser Productions en TriColour Productions. George Visser Productions en TriColour Productions zijn sinds 1983 onmisbaar in het Nederlands theaterlandschap. Op ons kantoor in Den Haag vertegenwoordigen wij per seizoen ongeveer 80 producties in verschillende theaterdisciplines. Naast de tourneeplanning van artiesten produceren wij ook shows op grote podia als Ahoy.
Dit alles doen we met een hecht team van 9 enthousiaste en gedreven medewerkers. Om ons groeiende aanbod te ondersteunen, zijn wij als theaterbureau op zoek naar iemand die de vacature Junior Boeker / Productiebegeleider kan vervullen.

Kom jij ons team versterken als Junior Boeker/Productiebegeleider?

Ben jij een commercieel talent, houd jij van theater en wil je jezelf (nog) meer ontwikkelen in de theater- en evenementenbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Hoe ziet je dag eruit?

Als Junior Boeker/ Productiebegeleider ben je bezig met de verkoop en tourneeplanning van onze artiesten. Daarnaast heb je meerdere theaterproducties onder je hoede; dit houdt in dat jij de contactpersoon bent voor artiest, theater en media.

Jouw dag kan er bijvoorbeeld als volgt uit zien: Op ons kantoor in Den Haag begin je de werkdag met je collega’s. Je houdt de kaartverkoopstanden van je producties in de gaten en op basis hiervan ontwikkel je een marketingplan voor de artiesten en de theaters en bespreek je de actiepunten met hen. Later op de dag heb je misschien een afspraak met een theater voor een boekingsafspraak over de voorstellingen in ons aanbod. Met enige regelmaat neem je je partner, een vriend of familielid mee naar het theater om te genieten van een van onze voorstellingen.

Wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Commerciële instelling met een gezonde dosis overtuigingskracht en communicatievaardigheid;
 • Accuraat, organisatorisch en zelfstandig kunnen werken;
 • In bezit van een rijbewijs;
 • Bonuspunten als je een passie voor theater hebt!

Wij bieden:

 • Veelzijdige fulltime functie met veel ruimte voor je persoonlijke touch;
 • Een jaarcontract met intentie voor vast dienstverband;
 • Een hecht team met veel ervaring;
 • Mogelijkheid om je netwerk in de theater- en entertainmentbranche uit te breiden;
 • Ervaring opdoen bij een van de grootste theaterimpresariaten van Nederland;
 • Grootschalige evenementen meemaken zoals premières en Fred & Friends;
 • Gratis toegang tot theatervoorstellingen voor jou en +1;

Denk jij dat wij de goede match zijn voor jou?

Als jij na het lezen van de vacature Junior Boeker / Productiebegeleider enthousiast bent geworden, ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief. Stuur je sollicitatie dan naar sheela@gvproductions.nl, of stuur via LinkedIn Easy Apply jouw cv. Zien ook wij een match, dan nodigen wij jou uit voor een eerste kennismaking bij ons op kantoor. Kan je meteen de sfeer proeven!

Foto: Huis van Asporaat, Ali Mousavi & Lisa Wals, Nick van Ormondt, Ruud Baarn, Loens Media