Het Groot Niet Te Vermijden stopt!
11-04-2022 - 13:56 uur
Het Groot Niet Te Vermijden 14 april valt het doek voor Nederlands meest succesvolle Theaterband; meer dan dertig jaar kon heel Nederland genieten van de spectaculaire shows die Het Groot Niet Te Vermijden in het theater hebben neergezet. Maar vanaf 14 april mogen de mannen van de vijf-koppige theaterband van hun welverdiende rust genieten.

Het prille begin van Het Groot Niet Te Vermijden was in 1983. Als - in hun eigen woorden - niet veel meer dan een coverbandje met humor en zelfspot op bruiloften en partijen, wisten ze uit te groeien tot de succesvolle theaterband die we vandaag de dag kennen.

Met hun grootste shows veroverden ze harten van menig theaterliefhebber. Ze wisten keer op keer volle zalen van 800, 1000 en zelfs 2000 man te trekken. In tussen zullen de mannen ongetwijfeld elk Nederlands theater op hun duimpjes kennen, maar dat maakte de liefde voor het vak alleen maar groter.

In 2019 maakten de mannen van Het Groot Niet Te Vermijden bekend dat The Last Waltz hun laatste tour zou zijn. De pandemie wist deze tour nog een paar jaar uit te stellen, maar nu moeten we er echt aan geloven.
12 t/m 14 april treden ze voor het allerlaatst op in Oude Luxor, Rotterdam. Hun laatste show zal op 19 mei in Delft zijn.

Maar niet getreurd: Chris Grem en Evert Josemanders (Theater Popidou) zullen in elk geval nog bekende gezichten in het aanbod van George Visser Productions zijn voor theaterseizoen 2022/2023.

Namens George Visser Productions zijn wij ontzettend trots dat wij Het Groot Niet Te Vermijden sinds 1989 mochten zien groeien. Bedankt voor de mooie jaren; voor de samenwerking en in het theater.