Wit konijn, Rood konijn
10-03-2021 - 14:20 uur
Sjaak Bral Wereldwijd theater - een bijzondere livestream!

Op 13 maart 2020 moesten bijna alle theaters in de hele wereld hun deuren sluiten. Precies een jaar later staan alle theaters, van Argentinië tot Australië en van India tot Nederland, hierbij stil. Om dit bijzondere jaar te herdenken, maar vooral ook om de flexibiliteit, verbeeldingskracht en altijd voortdurende creativiteit van theater te vieren, wordt er op deze dag in meer dan 30 landen één en hetzelfde theaterstuk gespeeld: ‘Wit Konijn Rood Konijn’ van de Iraanse schrijver Nassim Soleimanpour.
Van Nieuw-Zeeland tot New York

Acteurs over de hele wereld stappen op
13 maart 2021 om 20.00 uur lokale tijd het toneel op. Doordat een voorstelling ruim één uur duurt maar overal ter wereld op een ander moment begint, wordt 24 uur lang ergens ter wereld het stuk opgevoerd. Zo ontstaat er een golf van theater over de hele wereld. Als bij u om 08.00 uur thuis de wekker gaat, speelt in Nieuw-Zeeland de voorstelling om 20.00 uur 's avonds.

Sjaak Bral
In de Rijswijkse Schouwburg betreedt Haags theatermaker, cabaretier - en onze huis-oudejaarsconferencier - Sjaak Bral het toneel, om de internationale theaterhit op deze bijzondere dag te spelen.

Waar ‘Wit Konijn Rood Konijn’ over gaat, is een verrassing en in het bijzonder een verrassing voor de acteur. Het script is weggeborgen in een verzegelde envelop en pas bij aanvang van de voorstelling mag Sjaak Bral de zegel verbreken. De voorstelling is daarmee een repetitie en definitieve uitvoering in één. Als publiek ontdekt u op deze bijzondere manier tegelijkertijd met Sjaak stukje bij beetje de inhoud van ‘Wit Konijn Rood Konijn’.

Mis dit bijzondere evenement niet en bestel nu uw entreeticket om deze unieke voorstelling, via een livestream, bij te wonen!

Kaartprijs en Livestream
U kunt via de website van de Rijswijkse Schouwburg kaarten kopen voor deze online voorstelling (livestream). De toegangsprijs bepaalt u zelf (€ 5,- / € 10,- / € 15,-). Voor iedere bijdrage zijn wij u dankbaar. Hiermee wordt een deel van de gemaakte kosten vergoed. Na betaling ontvangt u per e-mail een eenmalige toegangscode (link) die toegang geeft tot de livestream. Per code kan op maximaal één apparaat tegelijkertijd naar de stream worden gekeken.

Bent u geïnteresseerd, maar heeft u extra hulp nodig om de livestream te ontvangen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via linfo@rijswijkseschouwburg.nl

Bestel
HIER je tickets
 
Zie ook: