Lucky Fonz III terug met nieuwe voorstelling “Buiten de lijnen”
27-01-2020 - 12:49 uur
Lucky Fonz III Lucky Fonz III is inmiddels één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’, en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Maar het theaterpubliek heeft Lucky Fonz inmiddels ook op een andere manier leren kennen; als bijzondere theatermaker, met shows waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel.

Vanaf deze week keert Lucky Fonz eindelijk terug naar de theaters, met een geheel nieuwe show. In “Buiten de lijnen” pakt Lucky Fonz de grote vragen aan, zoals ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom staat er die w in erwt?’. Naast de antwoorden brengt Lucky in “Buiten de lijnen” wederom alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en -vooral- ontroering.

“Buiten de lijnen” is t/m 3 mei a.s. in de theaters te zien. De voorstelling gaat in première op vrijdag 21 februari in Theater Walhalla, Rotterdam. Deze voorstelling is uitverkocht, maar in andere theaters zijn nog kaarten verkrijgbaar. Klik hier voor de speellijst.
 
Zie ook: