Extra show ‘Fred & Friends’ van Fred van Leer in Rotterdam Ahoy
21-09-2019 - 13:57 uur
Fred van Leer Door de grote belangstelling voor Fred & Friends, de show die Fred van Leer op zijn verjaardag in 2020 in Rotterdam Ahoy geeft, start vandaag (zaterdag 21 september) om 17.00 uur de ticketverkoop voor een tweede show. Die zal zijn op zaterdag 19 september 2020. Daags na zijn eerste show. Direct na de bekendmaking van de eerste avond voor dit grootse feest in de Maasstad ontstond een run op tickets waardoor een tweede avond niet uit kon blijven. Tickets zijn verkrijgbaar via fredandfriends.nl.

Fred over de grote belangstelling:
“Afgelopen woensdag begon de verkoop van de show voor volgend jaar. Nu binnen vier dagen mag ik een tweede show aankondigen. Dat is toch waanzinnig?!
Ben enorm blij en dankbaar. En niet eerder heb ik mijn verjaardag twee dagen lang gevierd. Dubbelfeest!“

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Een rariteitenkabinet ten top met bekende topartiesten. Eerder werd al bekend dat de Venga Boys erbij zijn, meerdere namen volgen binnenkort.

Tickets voor de show op zaterdag 19 september 2020 gaan vanaf vanmiddag 17.00 uur in de verkoop viafredandfriends.nl en eventim.nl.
 
Zie ook: