Vlaams cabaretier Arnout Van den Bossche toert langs Nederlandse theaters
13-09-2019 - 12:25 uur
Arnout Van den Bossche Vanaf 25 september a.s. is de cabaretvoorstelling BURN-OUT VOOR BEGINNERS van de Vlaamse cabaretier Arnout Van den Bossche in de Nederlandse theaters te zien. Arnout put uit eigen ervaring, in een vorig leven was hij tenslotte ingenieur! Realistisch en hilarisch.

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche ziet, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij net van zijn werk komt, ergens in een groot betonnen gebouw. Jarenlang was hij ook die man: een ingenieur met een onuitspreekbare functie die werkte voor grote bedrijven.

Het vele toeren met zijn eerste voorstelling ‘De Relatiefluisteraar’ werd Arnout te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Hij wilde volledig stoppen met comedy. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema’s werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit de trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

Burn-Out voor Beginners is een succesverhaal geworden: na drie seizoenen van uitverkochte zalen in België en Nederland zal hij volgend jaar zelfs optreden in de Lotto Arena.

klik hier voor de speellijst