Sjors van der Panne viert première met special guest: Monique Klemann.
20-10-2016 - 14:46 uur
Sjors van der Panne Sjors van der Panne viert vrijdag 21 oktober de première van zijn theaterconcert in de Leidse Schouwburg. Speciaal voor deze première is er een special guest aanwezig. Niemand minder dan Monique Klemann!

Tijdens de uitgebreide theatertournee zal Sjors samen met zijn muzikanten zijn fans laten genieten.
Sjors: “De mensen hebben mij zo gesteund, dat ik nu ook iets voor ze terug wil doen. Ik wil de mooiste Nederlandstalige klassiekers én mijn eigen liedjes voor ze zingen.”

Samen met zijn gedreven vaste muzikanten trakteert hij zijn publiek op een overweldigend concert met de mooiste liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk.

“Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél! Ik zag het hem doen in een uitverkocht Concertgebouw, waar iedereen in het publiek doorhad dat daar iets fenomenaals gebeurde. Behalve eigen liedjes, zong deze energieke jongeman liederen van Boeijen, Shaffy en Brel. En hoe! Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. En dat is heel knap. Ga hem zien, mensen!” Liesbeth List

“Vanaf nu begroet ik jou als mijn collega.” Marco Borsato (na optreden Sjors van der Panne in The Voice of Holland)

Klik hier voor de speellijst!
 
Zie ook: