The Voicefinalist Sjors van der Panne zet record neer op historische locatie
09-05-2016 - 14:04 uur
Sjors van der Panne TIEN KEER IN HET CONCERTGEBOUW
Sjors van der Panne is de eerste popartiest die de mijlpaal van tien
optredens in de kleine zaal van het Amsterdamse Concertgebouw bereikt. Van der Panne zet het record aanstaande dinsdag 10 mei op zijn naam, tijdens het slotconcert van zijn tournee.

Een mooie eer, zegt een trotse Van der Panne.
“Het hele gebouw is een ode aan de muziek. Als Amsterdammer doet het me veel dat ik hier straks tien keer heb opgetreden.”

Het Concertgebouw is naast een speciale ook een persoonlijke plek geworden voor Van der Panne.
“Toen ik hier ruim een jaar geleden voor het eerst stond, kon ik een week niet slapen. Nu voelt het als een tweede thuis.”

De 37-jarige Van der Panne kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan de voorlaatste editie van talentenjacht The Voice of Holland. De zanger viel op door zijn voorliefde voor Nederlandse popklassiekers, van artiesten als Frank Boeijen, Ramses Shaffy en De Dijk. In de finale van The Voice eindigde Van der Panne op de tweede plaats.

Voor het concert van dinsdag 10 mei is nog een aantal kaarten beschikbaar. Mocht het uitverkopen, dan zet Van der Panne nog een record op zijn naam: hij is dan de eerste popartiest die tien keer de kleine zaal van Het Concertgebouw heeft uitverkocht.

In het najaar trapt Van der Panne een nieuwe tournee af, waarmee hij samen met zijn band tachtig theaters in het land bezoekt.

Klik hier voor de speellijst.
 
Zie ook: