Marcel Harteveld brengt ode aan de liefde met zijn eerste solo album!
11-11-2014 - 12:23 uur
Marcel Harteveld Liefde die wordt gezocht, gevonden, bedreven, betwijfeld, verbroken en weer verloren. Liefde met een randje. Liefde met een mankement. En 9 van de 10 keer is hij het mankement zelf. Maar laten we het daar niet teveel over hebben..

Haagse cabaretier, acteur en singer-songwriter Marcel Harteveld is bezig met materiaal te schrijven voor zijn eerste solo album “Haat/Liefde”! Hij heeft helemaal geen ervaring met "ongecompliceerde liefdes". Om het onderwerp toch niet uit de weg te gaan, komt hij alsnog zijn ode aan de liefde brengen.
Haat/Liefde wordt een verzameling van Nederlandstalige popliedjes. Help via Voordekunsten.nl Harteveld een handje mee om het album af te maken!

Harteveld treedt twee maal op in Theater Bellevue te Amsterdam op dinsdag 27 en woensdag 28 januari. Tijdens deze optredens brengt hij liedjes van zijn nieuwe album live ten gehore.

Marcel Harteveld is de helft van het cabaretduo Harteveld en Fretz (
voorheen de Gebroeders Fretz). Zij ontmoette elkaar op de kleinkunstacedemie in Amsterdam en richtten nog tijdens hun studie het cabaretduo op. Ook samen zijn zij momenteel te zien in de theaters! Eerder was Harteveld ook op tv te zien in de serie Danni Lowinski en als kandidaat bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland.
 
Zie ook: