Lucky Fonz III met Neurose, geur & maneschijn in première!
21-10-2014 - 12:37 uur
Lucky Fonz III Nederlands meest veelzijdige singer-songwriter maakt nu een nieuwe stap in zijn bijzondere carrière. Lucky Fonz III is in theaters te zien met zijn eerste cabaretshow vol nieuwe en oude Nederlandstalige liedjes en conferences. Donderdag 23 oktober gaat hij in première in Theater de Veste te Delft!

Het idee van de ingetogen, sombere singer-songwriter is allesbehalve van toepassing op Lucky Fonz III. Met zijn humor, charisma en zijn unieke vermogen om te prikkelen en te ontroeren is hij nu te zien met zijn nieuwe onemanshow. In 'Neurose, geur & maneschijn' neemt Lucky het publiek mee langs zeilmeisjes en stiltecoupés in een soms hilarisch, soms ontroerend verhaal over zingeving, mislukken en opkrabbelen.  

Als je aan Lucky Fonz III denkt, denk je aan de eigenzinnige troubadour. Je denkt wellicht aan zijn Nederlandstalige hits, zoals ‘Ik heb een meisje’ en 'Jongens', of de geraffineerde songs van zijn laatste album ‘All Of Amsterdam’. Velen zullen hem kennen door zijn regelmatige bijdragen aan tv-programma’s als De Wereld Draait Door en De Slimste Mens. 

Bekijk de speellijst van Lucky Fonz III
 
Zie ook: