Eerste tournee The Analogues!
29-09-2014 - 12:43 uur
The Analogues The Analogues vertolken het unieke album 'Magical Mystery Tour' van The Beatles op onnavolgbare wijze nagenoeg identiek! Voor het eerst na het verschijnen van het album in 1967 is 47 jaar later dit historische album live uitgevoerd. The Analogues geven dit seizoen slechts een beperkt aantal concerten.

Bekijk de speellijst van The Analogues en zorg dat je erbij bent! 

Omdat het nog nooit gedaan is, omdat het een mijlpaal in de popmuziek is, omdat het te complex is, te groot aan diversiteit en te moeilijk is voor een band van 4 man.

The Beatles zelf hebben dit album nooit live uitgevoerd!

Bekijk hier een voorproefje!

The Analogues bestaat uit 12 man. Muzikanten Bart van Poppel, Jan van der Meij, Fred Gehring, Jac Bico, en Diederik Nomden vormen samen met ondersteuning van blazers, strijkers en multi-instrumentalisten; The Analogues.

Leo Blokhuis: "Goeie help! Ik kom terug uit People’s Place, The Analogues spelen The Beatles, onwaarschijnlijk goed!"

En Peter van Brummelen (Het Parool) schreef op 6 juni een recensie met 4 sterren:
"dure Magical Mystery Tour is waar spektakelstuk (****):
The Analogues zijn meer dan de zoveelste tributeband. Uiterlijk doen ze geen enkele poging op The Beatles te lijken, maar in het nabootsen van de Beatlessound zijn ze meesters. Bijna griezelig dicht kwamen The Analogues bij de podiumpremière van hun versie van Magical mystery tour bij het origineel. Hoe beoordeel je zo'n concert? Wie van muzikanten originaliteit verwacht, is bij The Analogues aan het verkeerde adres, maar hun herschepping van Magical mystery tour, live nog wel, is muzikaal een waar spektakelstuk."
 
Zie ook: