Kindercabaret KLETS! in het theater

Kindercabaret KLETS!

Dit seizoen in het theater

Biografie Kindercabaret KLETS!

Kindercabaret KLETS is een jong gezelschap, opgericht in januari 2019 door Dookje Engelhard en Charlotte Waardenburg (bekend van de Meiden van LOS) en Freek Koopmans (bekend van Percossa). 

Alle drie delen ze de liefde voor jeugdtheater en muziek. Ze sloegen de handen ineen en samen met regisseur Michaël van Buuren maakten ze hun eerste voorstelling KLETSKOUSEN! waarmee ze nu te vinden zijn in de Nederlandse theaters.

Over KLETSKOUSEN! (6+)

Zin in een leuke familievoorstelling? Kom dan naar Kletskousen! Dé kindercabaretvoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar: “Een leuk en spannend verhaal, met grappige liedjes.”

In KLETSKOUSEN! komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Maar deze drie eigenwijze kletskousen (bekend van de Meiden van LOS en Percossa) kletsen en zingen zich er wel doorheen.

Het is een cabaret voorstelling boordevol humor, leuke liedjes en gekke sketches. Met een piano, een ukelele en drums maakt Kindercabaret KLETS er met de voorstelling KLETSKOUSEN! één groot feest van op het podium en iedereen in de zaal is uitgenodigd!

Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en ga zo maar door. Uiteraard zijn jongere broertjes en zusjes vanaf 4 jaar ook welkom. 

Voorstelling

KLETSKOUSEN (6+)

Kindercabaret KLETS! in het theater?

Kindercabaret KLETS! speelt dit seizoen in het theater, de voorstellingen zijn via ons te boeken. Ben jij de programmeur van een theater of evenement en heb jij interesse in een voorstelling van deze artiest? Neem contact op met ons, dan bekijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Foto: Eva Broekema

Speellijst Kindercabaret KLETS! – KLETSKOUSEN! (6+)

April 2023
zaterdag 22 april - 14:00 Fulcotheater IJsselstein 030-6878833
Mei 2023
donderdag 04 mei - 14:30 Diligentia en PePijn Den Haag online verkoop