Bijzonder dubbelconcert Frank Boeijen en Mathilde Santing in Carré
06-12-2013 - 15.56 uur
Frank Boeijen Een bijzonder dubbelconcert van twee Nederlandse rotten in het vak. In 2006 ondernamen Mathilde Santing en Frank Boeijen al met succes de theatertour ‘EVEN’ en nu treden ze eindelijk weer samen op! Op zondag 8 december vindt het theaterconcert exclusief plaats in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam.

Kijktip: Mathilde over het dubbelconcert.

Reserveer kaarten via Carre.nl of bel de Carrélijn 0900-2525255
(1,30 euro p/g)

Frank Boeijen schept op de bühne een zinnenprikkelende wereld waarin het als toeschouwer heerlijk toeven is, en waarin de muziek tempo, stijl en emotie dicteert. Frank mengt de swingende uptempo songs en verstilde ballades van nu met publieksfavorieten van vroeger. Een aangename tocht langs muzikaal avontuur en herkenning, ontroering en geestdrift.

Met haar prachtige stem en de keuze van haar liedjes weet
Mathilde Santing haar publiek tot in de ziel te raken. Mathilde won belangrijke en prestigieuze prijzen waaronder drie Edisons, de Popprijs, een Gouden Harp en in 2007 behaagt het Hare Majesteit Koningin Beatrix, Mathilde te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Todd Rundgren noemde haar na een duet in Paradiso vorig jaar "Dutch National Treasure".
 
Zie ook: