Revolte in Cultuurcentrum Griffioen door De Gebroeders Fretz
21-10-2013 - 14:45 uur
Dinsdagavond 22 oktober veroveren De Gebroeders Fretz het Cultuurcentrum Griffioen te Amstelveen. Ze staan met de voorstelling Revolte op het podium. Dit muzikale cabaret met politieke ambitie, mag u natuurlijk niet missen!

Bestel hier uw kaarten!

In Revolte besluiten De Gebroeders Fretz hun idealen in Den Haag te gaan verwezenlijken. Hun missie is om van Johan de eerste bruine minister-president van Nederland te maken, met Marcel als oer-Hollandse spindoctor en running mate aan het roer. Een historische strijd breekt aan, maar als Obama het in Amerika kan, dan kunnen de Gebroeders het hier ook.

'Banken vallen neer, ons geld is gewichtloos, de wereld staat in de fik en het grijze midden regeert. Het is tijd voor een revolte. Maar moet je om een opstand te beginnen niet eerst doordringen tot het centrum van de macht?

In tijden van crisis nodigt het duo u uit voor hun opzwepende vertelling over de weg van droom tot daad. Revolte is een messcherpe, hilarische en eigenzinnige mix van Pop, Hoop en Stand-up waar Nederland in bange dagen naar smacht.

Bekijk hier de volledige speellijst van Revolte.

 
Zie ook: