Nieuwe single en theatertour voor Sjors van der Panne
01-10-2013 - 11:32 uur
Sjors van der Panne Zanger Sjors van der Panne presenteert vandaag zijn nieuwe single Allereerste Dag. Het is de eerste van een reeks liedjes, die hij uitbrengt ter promotie van zijn theaterconcerten.

Sjors van der Panne:
“Allereerste Dag heb ik in eerste instantie geschreven voor een goede vriend. Het is echt een lied geworden waar je vrolijk van mag worden. Wees gelukkig en ga voor je dromen!”

Wanneer Sjors van der Panne het podium betreedt, word je meegevoerd naar zijn wereld, een wereld waar het goed toeven is, want het is er warm en gevuld met rakende, troostende klanken. Maar gelukkig bezit deze charmante, charismatische zanger ook de nodige zelfspot.

Sjors van der Panne, eerder vergeleken met grote voorbeelden als Huub van der Lubbe, Robert Long en Ramses Shaffy, werd geboren in 1979. In 2008 won hij als nieuwkomer de publieksprijs van het Concours de la Chanson en in 2011 bracht hij zijn eerste luisterpopalbum 'Eén nacht uit'. Hij zingt momenteel Nederlandstalig eigen werk over vriendschap, liefde en het stadse leven. Zijn stijl is een samenkomst van chansons en pop, met hier en daar zelfs een meeslepende blues. Dit seizoen maakt hij samen met zijn innemende muzikanten een eerste tournee langs de Nederlandse theaters.


 
Zie ook: